Billy aan Ruud: ''Zou je me zo doen?'' ~ Utopia Gekte

9/19/2016

Billy aan Ruud: ''Zou je me zo doen?''

Cees is moe en moet nog heel veel doen

Eerder zagen we Cees en Rianne al afwassen en afdrogen, maar blijkbaar is er om tien over half negen alweer een hele lading afwas aangezien we dan Romy zien afwassen. Benjamin is ook in de keuken aanwezig, maar binnen vind een heus verkleedfeestje plaats. Jessie loopt met een helm op zijn hoofd. Billy met een pruik. Ruud met een papiertje onder zijn neus met daarop een rare mond en Jacco en Karin hebben ook elk een pruik op. Terwijl ze in het woongedeelte dus de grootste lol hebben zien we Cees zielig op bed zitten met zijn armen over elkaar heen. Zoals hij zit lijkt het erop dat hij zich niet lekker voelt, of dat hij buikpijn heeft. ''Gaat het'', vraagt Dominique dan ook meteen zodra ze hem ziet zitten. Cees geeft aan moe te zijn en hij zit een beetje te mijmeren. Hij is aan het kijken waar hij moet beginnen. ''Ik moet nog zo verschrikkelijk veel doen. Post schrijven voor de laatste keer''. (Cees is van plan binnenkort weg te gaan, wel pas na de stemming). ''Je bent hier misschien nog drie weken'', reageert Dominique. Cees weet dat, maar iemand thuis heeft toch behoefte aan post, dus post schrijven moet sowieso. Ook moet hij de hele organisatie nog doen voor volgende week woensdag en aan zijn stuk gaan schrijven voor de 15e. ''Wil je dat wel'', vraagt Dominique. ''Natuurlijk'', antwoord Cees. ''Je neemt zoveel hooi op je vork'', laat Dominique weten. ''En dan hoor ik alle activiteiten van deze week. Ik vroeg me af hoe ik dat allemaal voor elkaar moet krijgen'', aldus Cees.

Dominique zegt hem te snappen. Ook is er binnenkort iemand jarig. En de 23e is zijn tweede kleindochter jarig. Ook heeft Cees een reactie gehad van zijn neef dat zijn vrouw is overleden. Daar moet Cees ook op reageren. ''Ik snap het. Stap voor stap hé'', aldus Dominique. ''Ja. Dus er moet nog een hoop gebeuren'', laat Cees weten. ''Ik voel me ook niet zo lekker dus ik ga lekker liggen. Ik weet dat het ongelofelijk saai is, maar ik ben gewoon moe en dat mag'', vertelt Dominique. Cees kent het. Terwijl Dominique weer verder gaat en Cees rustig in dezelfde houding blijft zitten hebben ze in het woongedeelte nog steeds de grootste lol met pruiken en verkleedspullen. Ruud doet de blonde pruik op die Rowena eerder vanavond al op had met het gevolg dat Billy niet meer bij komt. Ook Jessie heeft weer een andere pruik op gedaan, met lang zwart haar. Billy vind het bij hem echt leuk staan. Ze vind het hem zelfs leuker staan dan kort haar. Billy besluit te kijken of de pruik die Jessie op had ook bij haar staat. ''Zou je me zo doen'', vraagt ze hard lachend aan Ruud.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.