Bewoners zijn uitgeput en het feest is nog lang niet afgelopen ~ Utopia Gekte

9/23/2016

Bewoners zijn uitgeput en het feest is nog lang niet afgelopen

Rowena zocht Ruud omdat ze mooie meisjes zag

Sinds het duizend dagen feest van start is gegaan zijn de bewoners al druk aan het werk. Vele bewoners zijn inmiddels dan ook kapot. Zo hard hebben ze al een lange tijd niet hoeven te werken namelijk. ''Ik ben kapot. Hoe gaat het? Ik kan niet meer'', horen we Ruud tegen Rowena zeggen. ''Ik ben kapot. Zullen we ons verstoppen'', reageert Rowena. ''Zo k*t. Ik kan eigenlijk niet meer en dan moet je toch nog'', laat Ruud weten. ''Gewoon hier blijven en een beetje chillen'', adviseert Rowena terwijl ze Ruud meeneemt naar het kantoor. ''Er word zoveel aan me getrokken, niet normaal. Die foto's net. Er stond op een gegeven moment honderd man om me heen. Ik word helemaal waus''', aldus Ruud. Cees komt op dat moment ook aanlopen en vraagt of het teveel is. ''Ja, is echt niet normaal. Als ik van hier naar het weiland wil lopen ben ik een half uur onderweg. Iedereen er bovenop. Mensen krijgen onderling ruzie omdat je de ander voor laat'', vertelt Ruud. Cees geeft aan dat hij gewoon tegen mensen heeft gezegd dat hij nu eerst ging piesen. ''Anders doe ik het hier'', lacht hij. Rowena moet straks nog met Thomas Berge optreden en ze weet het niet, maar vind het erg spannend. Haar ogen klappen er uit. ''Maar luister. Je gaat gewoon naar de vide op mijn bed. Daar mag toch niemand komen'', aldus Rowena. ''Ik ga eerst Bender de fles geven'', laat Ruud weten.

''Krijg je lieve berichten'', vraagt Rowena nieuwsgierig. ''Ja joh'', antwoord Ruud. ''Over ons'', vraagt ze verder. Een antwoord krijgt ze niet, want Cees komt net teruglopen. ''Er staan vier mensen bij de tap. Je loopt elkaar heel de tijd in de weg daar. [...] Dit is ondragelijk joh. Als je van begin tot het einde daar blijft ga je helemaal naar de klote'', aldus Ruud. Cees vertelt dat hij van de wc af kwam en dat ze dan bij de hekken al je naam staan te roepen. ''Ik heb de hele middag nog niks gedronken dus neem nu eerst wat te drinken''. Volgens Rowena is het bij Ruud nog veel extremer. ''Ik ging je stiekem zoeken. Weet je waarom? Ik zie allemaal mooie meisjes'', biecht Rowena op. ''Ja, het is echt niet normaal. Allemaal meisjes vliegen me aan. Dat had ik in het eerste jaar echt niet hoor'', reageert Ruud. ''Ik ben woest'', grapt Rowena. ''Weet je wie er ook is? Vriendinnetje Esmee'', aldus Rowena. Ruud zegt haar niet te kennen. O toch wel. Hij weet al wie ze bedoeld. Er volgt een streamlock. Na de streamlock horen we Rowena tegen Gina zeggen dat ze haar rust even gaat pakken voordat Thomas er is en ze haar liedje moet doen. Gina laat op haar beurt weer aan Benjamin weten dat in de Le Luifel de stroom uitvalt. ''Als we zo doorgaan zijn we uit de crisis'', aldus Rowena.

Als Rowena Billy ziet spreekt ze haar ook aan. ''Bil niet te doen hé'', vraagt ze. ''Nee, ik sta echt te shaken. Ik kan geen nee zeggen en wil tegen iedereen lief doen, maar over vijf minuten moeten Ramona en ik op'', laat Billy weten. ''Het is too much'', aldus Rowena. ''Het is echt too much'', beaamt Billy. ''Maar om elf uur ga ik helemaal los. Dat kan ik je wel vertellen''. Billy laat vervolgens aan Gina weten dat iemand een goodiebag wil. ''Die zijn er niet meer. Die zijn in een uur uitverkocht'', reageert Gina. Iemand zou hebben gezegd dat ze er nog staan. ''Niet waar? Dan moeten ze naar de dingen toe'', antwoord Gina verbaast. Ondanks dat vele bewoners dus moe en uitgeput zijn is Rianne wel nog steeds onvermoeibaar verder aan het werken. Ze krijgt complimenten van bezoekers en krijgt te horen dat ze een toppertje is. ''Als de anderen hier dat nou ook eens gaan zien', reageert Rianne.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.