Bewoners slapen door tijdens live uitzending. ~ Utopia Gekte

9/26/2016

Bewoners slapen door tijdens live uitzending.

Romy heeft koffie nodig.

Verslaggever Floris Prenger van Goedemorgen Nederland is momenteel in Utopia. Sterker nog, hij staat in de woonkamer en is live te zien op NPO1. Het grappige is dat dit tafereel niet op de livestreams van Utopia zelf is te zien. Dus we volgen het gewoon via de televisie. De verslaggever zegt een primeur te hebben omdat hij als eerste live in Utopia is met een uitzending, naast dat Utopia zelf ook live is natuurlijk. Vervolgens loopt hij de slaapkamer in waar Romy nog heerlijk in bed ligt. Zij krijgt vragen op zich afgevuurd die ze met moeite kan beantwoorden. Ze zegt normaal gesproken om acht uur 's ochtends op te staan om de koetjes te verzorgen.

Zoals gezegd is dit dus niet op de livestreams van Utopia te volgen. De komende 2 uur zal de verslaggever steeds kort een gesprek voeren met de bewoners, live op NPO1. Als je daar graag naar kijkt moet je dus echt de televisie aanzetten.

Ook om half 8 's ochtends zijn nog lang niet alle bewoners fris en fruitig. Ruud ligt bijvoorbeeld nog te slapen en volgens mij Bas en Dominique idem dito. Veel andere bewoners zijn nog aan het opfrissen en make-uppen. ''Dit is zo niet reality, maar schat dat is met meer dingen hier toch'', roept Victoria. Zij dacht dat ze haar zouden filmen wanneer ze aan het make-uppen is. Blijkbaar zijn er dingen van te voren afgesproken en loopt het dus niet allemaal volgens plan. De komende 1,5 uur zal de verslaggever nog aanwezig zijn en doen de bewoners alsof ze opstaan. Het is weer een leuk en interessant kijkje in de televisiewereld. Alleen jammer dat het op de livestreams zelf allemaal niet te volgen is. Verder hebben het AD en de Volkskrant inmiddels ook een artikel gepubliceerd op de website over 1000 dagen Utopia.

Rond kwart voor acht zijn de bewoners weer kort live te zien op NPO1 tijdens de uitzending van Goedemorgen Nederland. Cees krijgt ditmaal de vragen voor zijn kiezen. Hij staat - samen met alle andere bewoners - bij Baasbeach. Het 1000 dagen feest was volgens Cees fantastisch. Van begin af aan keek Cees al naar Utopia en hij heeft zich opgegeven om de 50+ doelgroep te vertegenwoordigen in Utopia. De bedenker van Utopia wilde namelijk dat het programma een afspiegeling is van de echte maatschappij, dus Cees wilde wel eens zien hoe ze met hem om zouden gaan. Later komt de verslaggever nog één keer terug. Dan gaan ze alle dieren nog laten zien aan de kijkers van Goedemorgen Nederland. 
 


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.