Bewoners hebben wilde avond/nacht gehad?! ~ Utopia Gekte

9/25/2016

Bewoners hebben wilde avond/nacht gehad?!

Neem dit niet serieus.

Ruud en Rowena zaten gisteravond laat samen in de hottub. Billy jaloers en mocht er niet bij zitten van Ruud. Dus Billy ging maar weer klef doen bij Jessie. Laatstgenoemde is ook jaloers wanneer Billy bij Ruud in de buurt is. Tot zo ver de spannende avond in Utopia. Na deze taferelen kwam er een hele lange streamlock die enkele uren duurde. In die tijd kan er van alles gebeurd zijn in het beloofde land. Misschien lag Billy wel onder de dekens met Benjamin. Misschien heeft Jacco een romantisch etentje gehad met Cemal. Misschien hebben Victoria en Gina samen geknuffeld met de knuffelberen. Of heeft Ramona de loods geveegd en gedweild. Zou Cees uit frustratie alle vuilniszakken leeg hebben gegooid in de loods in de hoop dat hij de bewoners zo een lesje kon leren? Was er een opstand en zijn alle bewoners even naar de kroeg in Laren gegaan? Vonden er Duitse taferelen plaats waarbij dronken redactiemedewerkers de nieuwe scripts doornamen met de bewoners? Of waren er juist Amerikaanse taferelen waarbij alle bewoners naakt in het zwembad doken? Of werd er iemand gedoopt in de vijver? Ging iemand jagen op herten zodat er voldoende eten beschikbaar is voor de komende tijd? Niks van dat is waar voor zover ik weet. Het schijnt slechts een technische storing te zijn geweest die inmiddels weer is opgelost.''Door technisch onderhoud werken de video- en audiokanalen niet naar behoren'', kregen we te horen.

Heel Nederland was in rep en roer tijdens deze urenlang durende streamlock. Er werd zelfs flink ruzie gemaakt op het geliefde Fok! forum waar het normaal gesproken enkel over Utopia gaat in een bepaald gedeelte van de website. Door de verveling en overvloed aan berichten die niet meer over Utopia gingen liepen de gemoederen online hoger op dan in Utopia zelf. Ook ontstonden er weer discussies over het wel of niet terug krijgen van geld van je paspoort omdat er niet zou worden geleverd waar men voor betaalt. Gelukkig hebben we vanaf 02:30 weer beeld en is Utopia niet opgedoekt. Misschien hebben de Utopianen wel een feestje gehad buiten de poorten met de redactie, want iedereen ligt heerlijk in droomland. Het is nu alweer 9 uur 's ochtends en nog niemand is uit bed gekomen. Dat moet een wilde avond en nacht zijn geweest! Zelfs de redactie laat de bewoners uitslapen want alle lampen blijven uit en er galmt nog geen 'zendercheck' door de luidsprekers. Goedemorgen en een fijne zondag gewenst.
Toppunt van de nacht. ;-) Bron: Fok!

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.