Benjamin tegen Cees: ''Ga lekker naar huis man!'' ~ Utopia Gekte

9/01/2016

Benjamin tegen Cees: ''Ga lekker naar huis man!''

''Je maakt iedereen het leven zuur''.

Jessie en Billy gaan zo samen een stukje wandelen om te kletsen over hun relatie. Tussendoor moet deze ruzie nog snel even worden gepubliceerd. Benjamin en Cees hebben namelijk een flinke woordenwisseling gehad. Wat Cees nu precies heeft gedaan was niet te horen. Maar Benjamin was er helemaal klaar mee en liet dat goed weten ook!

''Je maakt iedereen hier het leven zuur, ga lekker naar huis man. Wat valt er hier nog te halen voor je. Je hebt het weer voor elkaar Cees, hartstikke knap. Cees, ik geef aan dat ik het vorige gesprek alweer was vergeten. Jij begint weer een betoog dus het is je niet allemaal best. Ik heb er geen zin in en dan ben ik niet volwassen. Ga lekker bij iemand anders klagen Cees. Ja lach maar, super volwassen Cees. Een volwassen gesprek aangaan lukt mij met mensen van 23 beter dan met jou. Lekker zielig lopen doen, daaag Cees''.

Cees: ''Het mooiste is dat alles hier gehoord wordt, zet jij jezelf maar voor lul.
Benjamin: ''Ik kan mij dat makkelijk permitteren. En zo niet Cees, dan heb ik daar schijt aan. De hele wereld is tegen jou Cees.
Cees: ''Nee hoor, ik heb alleen te maken met domme blagen die er niks van begrijpen.
Bas mengt zich in het gesprek: ''Maak jezelf maar populair Cees'', aldus Bas.
Benjamin: ''Hij heeft het weer voor elkaar hé. Ik wordt er zo moe van. Ga lekker naar huis joh, loopt alleen maar te zeiken en te klagen. Kijk nou kan ik weer gaan roken hé, de tering''.

Bekijk de video:


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.