Bender piest overal en niemand ziet het nog. ~ Utopia Gekte

9/11/2016

Bender piest overal en niemand ziet het nog.

Dominique ontdekt schuim.

Inmiddels weet ik precies hoe de vork in de steel zit tussen Romy en Cees. Laatstgenoemde wilde zijn voorstelling graag op 15 oktober opvoeren in Utopia. Dit stond dan ook al netjes in de agenda. Maar Benjamin schijnt het volgens Romy weer uit de agenda te hebben gehaald. En zij heeft vervolgens 15 oktober opgeÃĢist voor haar kunstevenement waar ze inmiddels 5 kaarten van heeft verkocht. Gisteravond heeft ze nog even met Cees gesproken over dit puntje. Cees is er uiteindelijk mee akkoord gegaan dat hij dan 16 oktober zijn voorstelling geeft in Utopia. Hij gaat dit zonder begeleiding van Ramona doen, want zij heeft geen tijd. In zo'n kort tijdsbestek kan ze Cees niet regisseren, zo liet Romy weten. Al met al is er dus niks meer aan de hand. Romy organiseert dus 'Kunst in beweging' op 15 oktober. Kaarten daarvan staan al in de Utopia webwinkel. En Cees zijn evenement komt binnenkort ook online te staan.

Tussendoor laat de regie even in beeld zien dat er een flinke plas stierenpies op de grond ligt. Het was heel kort in beeld te zien, volgens mij lag het in de studio. Helaas had ik geen tijd om er een foto van te maken, het was snel weer uit beeld. En vooralsnog heeft geen enkle Utopia bewoner het ontdekt of opgeruimd. Momenteel geeft Ruud toevallig de fles weer aan Bender. Dus hij kan zo weer een piesje plegen ergens waar het niet mag. Laat ze maar lekker poetsen Bender, komen ze nog eens in beweging vandaag. :-)

Bij de vaatwasser ontdekt Dominique samen met Victoria dat er dus schuim in de vaatwasser zit. Dominique schijnt de schuldige te zijn en zegt er van te hebben geleerd. Ze weet nog niet hoe ze de troep weer moet opruimen. ''Komt wel goed lieffie'', laat Victoria weten. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.