Bender krijgt een massage ~ Utopia Gekte

9/25/2016

Bender krijgt een massage

Aandacht voor de dieren

Om kwart voor vijf zien we Ruud met Bender knuffelen in het gras. ''Jij bent een veel te verwende stier'', mompelt Ruud speels. Bender krijgt weer volop de aandacht en allemaal kusjes en knuffels. Jessie zien we op de andere stream op de bank liggen met een dekentje en Gina zit erbij. Fluisterend voert ze een gesprek met Jessie. Blijkbaar heeft ze nog altijd last van haar keel. Morgen komen er 10 oud Utopianen terug en Benjamin moet nog bellen voor de sushi, laat Gina weten. ''Ik zou naar mister Sushi, mister wok gaan'', laat Jessie weten. Billy zien we ondertussen haar slaapkamer in lopen om met een boterham in bed te kruipen. We knipperen even met onze ogen en opeens zien we Jessie en Billy samen op het rokersbankje zitten. Billy met een zak chips tussen haar benen en een peuk in haar hand. De stream staat vol op hun gericht, maar er is alleen maar stilte. Daarom krijgen we Ruud weer te zien. Hij is inmiddels de poten van Bender aan het masseren. ''Dat voelt goed, dat voelt heel goed. Even optimaal genieten Bender'', aldus Ruud. Het beestje word geaaid, geknuffeld en krijgt kusjes. Bender vind het helemaal prima. Die laat alles gebeuren en blijft lekker liggen.

Ruud loopt even weg, maar komt al snel weer terug. Met een doek maakt hij Bender's ogen schoon. Daarna spuit hij Bender nat met een spuitflacon om hem daarna schoon te wrijven. Rowena komt al snel kijken en meehelpen. Zij mag het vervelendste klusje opknappen. Met een natte doek Benders kont schoonpoetsen. Er zitten hele plakkaten poep aan vast als we haar mogen geloven. Dit komt omdat Bender vandaag aan de dunne was. ''O o o, wat heftig'', mompelt ze. ''Het valt er ook wel vanzelf af, maar soms moet je een beetje helpen'', laat Ruud weten. ''Het is nog maar een baby hé'', vult Rowena aan. Ze knuffelt even met Ruud en laat weten dat het een perfecte dag is om te chillen. ''En je laat me gewoon. Ik ben woest'', grapt ze. Bender is ondertussen weer aan het poepen. ''Ga dan niet lopend poepen. Even nadenken'', roept Ruud. ''Jij poept toch ook weleens lopend'', grapt Rowena. Ruud komt met het idee om een sopje te maken en Bender helemaal te wassen, maar misschien is dat teveel. Er volgt een streamlock.

Als we weer beeld hebben zien we dat Bender wat voer heeft gekregen. Ruud denkt dat ze het beter morgen kunnen doen want nu is Bender nog aan de dunne en als hij dan weer poept is hij weer vies. Rowena vind het goed als het maar voor 12 uur is, daarna komen namelijk de 10 oud Utopianen langs. Om tien voor half zes zien we Rowena en Ruud een kijkje nemen in de stal. Daar zien ze alle kleine kuikentjes lopen samen met moeder kip. Rowena wil de beestjes namen geven. Die bruine met de tijgerstreep is Rowena zegt ze. Ook is er een klein kuikentje met een beetje oranje. Een helemaal wit kuikentje en een heel klein kuikentje. Sascha is nieuwsgierig en komt ook een kijkje nemen. Ruud besluit alle beestjes wat voer te geven en gaat daarna met Rowena in een hoekje in de stal zitten knuffelen. Ook word er wat gesproken, maar helaas kunnen we hier niks van verstaan. Als ze weer genoeg geknuffeld hebben knuffelen ze ook nog even met Klaver. Het is een bijzonder gezicht. Twee ''kleine'' mensen naast zo'n ''grote'' koe.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.