Bas maakt Dominique geblinddoekt op ~ Utopia Gekte

9/21/2016

Bas maakt Dominique geblinddoekt op

Ruud: ''Ik vind je leuk''

De dag verloopt tot nu toe rustig in Utopia. Vanochtend om kwart voor elf zagen we Jacco en Bas opnames maken voor het onderdeel ''Do doet'' in Utopia Inside. Bas moet Dominique namelijk geblinddoekt op gaan maken en Dominique mag niks doen. ''Oh ze gaat pijn leiden'', grapt Bas als hij alle make-up artikelen ziet liggen. Nadat Dominique ook is ingelicht gaan ze het Cordwood weer in waar Bas Dominique dus moet gaan opmaken. Ramona is er bij om te helpen en spullen aan te geven. Jacco filmt en er zijn nog een aantal andere bewoners die vanaf een afstandje mee kijken. ''Ik heb het nog best wel goed gedaan'', vind Bas zelf na afloop, als zijn blinddoek weer af mag en hij eindelijk het eind resultaat ziet. Dominique krijgt te horen dat ze de make-up een uur lang op moet houden, maar niet veel later zien we haar in de caravan de make-up er toch maar afhalen.

Om tien over twaalf zien we een aantal bewoners buiten in de zon liggen. Romy vertelt dat Karin vandaag post heeft gehad en dat het fijne post was. Althans, de dochter van Karin heeft nu een flinke dip en daar heeft Karin het weer moeilijk mee. Maar Romy zegt Karin er op te hebben gewezen dat ze nog een aantal keer bezoek kan laten langskomen. Billy laat weten dat ze over twee dagen al twee maanden in Utopia zit en Cemal is benieuwd wanneer ze te horen krijgen of Utopia doorgaat. Er volgt een streamlock. Voor de rest gebeurd er op dit moment dus niet veel bijzonders om over te schrijven. We zien voornamelijk dingen die we elke dag zien. Zoals bewoners achter de computer en Rowena en Ruud hangen ook vandaag weer om elkaar heen. Om half één zien we ze samen op de vide zitten waar ze knuffelen en zoenen. ''Ik vind je leuk'', laat Ruud weten. ''Wel aardig'', lacht Rowena. En om tien voor één zien we Cemal in de gym waar hij maar weer eens gaat sporten.

Er zijn wel nog twee dingen gebeurd waar we ook nog niet over geschreven hebben. Zo heeft Rianne onder andere de special guests bekend gemaakt voor het duizend dagen feest. Birgit Lewis en Thomas Berge zullen komen. Ook zijn de bewoners gister avond nog aan de slag gegaan voor de vluchtelingen op Lesbos. Met zijn allen hebben ze stenen versierd om zo ''een steentje bij te dragen''. Het idee was om 116 stenen te voorzien van versieringen en kunst. Er zijn natuurlijk 16 inwoners en de andere 100 gaan in de goodiebags voor het 1000 dagen feest. Victoria zal ook filmpjes gaan maken waarin de Utopianen laten zien dat zij dus hun steentje bijdragen en ze vraagt van de kijkers thuis om ook zo'n filmpje te maken. "Zoek naar een steen en draag een steentje bij om te laten zien dat we het niet eens zijn met de manier waarop er met vluchtelingen wordt omgegaan en dat het tijd is voor verandering!"0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.