Bas krijgt Lego cadeau van Dominique's moeder ~ Utopia Gekte

9/18/2016

Bas krijgt Lego cadeau van Dominique's moeder

Dominique's familie op bezoek

Om vijf over één komen er weer bezoekers het terrein op. Maar het zijn niet zomaar bezoekers. Het is het familie bezoek van Dominique. De afgelopen dagen zijn er al meer familie bezoeken geweest. Zo kwam onder andere de familie van Rowena langs en de familie van Cemal. Vandaag is het dus Dominique die haar familie weer kan zien. Onder andere haar moeder, vader en broer zijn er. Ook zijn er nog twee andere personen bij. We lezen her en der dat het de vriendin van haar vader en Dominique's schoonzus zijn, maar dit weten we niet zeker. Bij binnenkomst vliegt Dominique haar familie leden meteen om de nek. Ook is ze wat emotioneel, maar dat verdwijnt al weer snel. Dominique's moeder vind dat Dominique er geweldig uitziet. Ook krijgt ze al snel te horen dat haar familie kleding voor haar mee heeft genomen er is alleen een klein dingetje. Dominique had een lijstje gestuurd, maar de dag voordat ze dat lijstje kregen waren ze al flink wezen shoppen. Dominique hoopt alleen dat de kleding die ze voor haar mee hebben genomen niet te wijd is. Wijde kleding kan ze niet aan. Gelukkig kan haar moeder haar vertellen dat ze alles in de maat XS mee hebben genomen.

Dominique is blij om iedereen weer te zien. Ze is druk, vrolijk, enthousiast en loopt rond met een grote lach op haar gezicht. Het bezoek heeft natuurlijk ook weer van alles meegenomen. Een taart voor de groep, iets voor Bas en Dominique samen wat ze later samen privé open mogen maken en ook nog een doos Lego voor Bas. Dominique ligt in een deuk als ze het hoort en ziet. ''Cemal we kunnen eindelijk bouwen'', grapt Bas. Er zit een heel verhaal achter waarom Dominique's moeder Bas Lego geeft. Dominique sliep een keer met de laptop en toen had Bas gezegd dat hij dan wel met zijn Lego zou gaan slapen. Toen Dominique aan gaf dat ze naar huis wilde besefte haar moeder dat Bas dan niemand meer zou hebben om naast te slapen. Dus daarom krijgt hij nu Lego. Dan kan hij met die Lego slapen. Dominique reageert er op en laat weten dat ze nergens heen gaat. Ze is gewoon van plan te blijven. Dominique is ook heel blij om haar vriendin/schoonzus weer te zien en knuffelt haar. Dominique vertelt dat ze zo hard heeft moeten lachen om haar brief uit Thailand. De dame geeft aan dat ze soms dacht dat de inhoud van haar post te hard was, maar Dominique vind van niet. Ze is blij met alle post die ze schrijft. Ook met kritische post. Ze vind haar namelijk helemaal niet hard, en daar heeft ze juist wat aan. Dominique is nog nooit boos geweest door haar post. Ook Dominique's moeder krijgt volop knuffels. Dominique laat weten dat haar moeder naar ''mama'' ruikt.

Als Dominique met haar familie naar buiten loopt zien we dat ze ook nog blauwe laarsjes met hak heeft gehad. Dominique geeft de familie een kleine rondleiding. Zo krijgen ze de caravan te zien. Dominique's moeder vind het laken dat aan het plafond hangt mooi. Dominique vind dat zelf minder omdat er vaak spinnetjes tussen gaan zitten. De familie vraagt zich af of het soms niet te warm is om in de caravan te slapen en of ze met de deur open slapen. Dominique zegt van niet. Het raam is meestal wel open. Net als bij de vorige familie bezoeken heeft ook Dominique banken buiten gezet zodat ze lekker in de buitenlucht kunnen zitten en rustig kunnen bij kletsen. Helaas kunnen we verder niks meer over het bezoek schrijven omdat na een aantal streamlocks de familie al een tijdje niet meer te volgen is op de streams. Wel kunnen we melden dat een aantal bewoners weer aan het werk zijn. Ramona is al een tijdje aan het plotteren. De computers zijn ook weer bezet en Cemal en Jacco zijn bezig met het schoonmaken van een auto. Hij word aan de binnenkant gestofzuigd en aan de buitenkant natuurlijk netjes gewassen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.