Bas krijgt doodsoorzaak van Babyface te horen. ~ Utopia Gekte

9/14/2016

Bas krijgt doodsoorzaak van Babyface te horen.

Hartproblemen.

Bas belt momenteel met de meneer van het vogel hospitaal. Zij hebben meer informatie over de doodsoorzaak van eend Babyface. ''Het rechter hartzakje was behoorlijk groot en zat vol bloedklonters. Daar hadden we niks aan kunnen doen en ook niet kunnen zien. Hij is doodgebloed, hoe triest het ook is. Jullie hadden dit met zijn allen niet kunnen voorkomen of er iets aan kunnen doen'', legt meneer uit. Bas vraagt of hij misschien een zwak hart had dan. ''Uiteindelijk wel ja. Een zwak hart ja. In de aanleg een foutje. Sommigen worden geboren met een hartkwaaltje'', legt hij uit.

Bas vraagt door. Zou het komen door het door fokken? Dat niet, is de mening van meneer. Het kan gewoon gebeuren, stomme pech. ''Het is belangrijk dat je hier niks aan had kunnen doen om dit te voorkomen. En dat je ook niks had kunnen zien. Het is een schrale troost'', aldus meneer. Bas vraagt om een crematie en dat schijnt geen probleem te zijn. ''Is goed, dan zie ik hem wel verschijnen'', laat een bedroefde Bas weten. Er staan verschillende inwoners om hem heen aan wie hij de situatie uitlegt.

Bas is enigszins opgelucht nu hij weet dat hij dit niet had kunnen voorkomen. Hij was al bang dat er iets in de luchtwegen van Babyface zou hebben gezeten waardoor hij was gestikt. Of iets in die trant.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.