Bas en Dominique huilen samen. ~ Utopia Gekte

9/11/2016

Bas en Dominique huilen samen.

''Er is nog niks besloten''.

Het is zeker. Dominique gaat Utopia verlaten. Ze heeft haar 24 uur aangevraagd en zal op zijn vroegst morgenmiddag de poort uit lopen. Of toch niet....?! Huilend zit ze samen met Rowena en Bas op de grond. Ze wil niet meer binnen zitten. Ze kan in Utopia niet verder groeien en ook niet leven. En leven is juist wat ze het liefst zou willen doen nu.

 ''Ik zie gewoon hoe ongelukkig je hier bent'', zegt Bas met alle lieve bedoelingen. ''Gaat het over wat je mij zei'', vraagt Ruud geheimzinnig. Dominique geeft aan dat dit klopt. Er is dus een of andere reden waardoor Dominique echt Utopia gaat verlaten. Wat die reden is houdt zij voor zichzelf.

''Er is nog niks besloten hé. Ik heb het wel besloten maar...'' laat Do weten. Blijkbaar moet 'achter' nog een definitieve goedkeuring geven... Ze weet dus nog niet zeker of ze morgen wel weg mag. Dat ligt allemaal aan de mensen achter de schermen. Dominique zegt de hele tijd dat ze weggaat, ook wanneer Ruud er nogmaals naar vraagt. Maar ze kan zelf dus nog niet zeggen wanneer ze daadwerkelijk kan/mag gaan.

Arma Bas is er ook helemaal kapot van. Samen huilen ze in elkaars armen. Dominique biedt haar excuses aan en Bas blijft stil. ''Je hebt me laten janken'', zegt hij uiteindelijk. ''En dat moet je goed maken in het huis van de Simpsons'', grapt hij vervolgens. Ze knuffelen nog even door en daarna loopt Do naar buiten.

Op het rokersbankje fluistert Dominique met Benjamin, bij wie zij op schoot zit. ''Deze week. Iedereen weet het. Ik heb het uitgesproken.'' Benjamin noemt haar een mooi mens. 

 
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.