Tien oud Utopia bewoners terug naar Utopia ~ Utopia Gekte

9/12/2016

Tien oud Utopia bewoners terug naar Utopia

Gina door het dolle heen

Om half vijf praten Cees, Jessie en Billy buiten nog even verder over hun medebewoners. De schilderijen die Romy heeft verkocht zijn voor het kunstfonds. Het geld wat ze er mee verdiend gaat dus het kunstfonds in. Jessie vind dat het kunstfonds op slot moet tot ze er weer beter voorstaan. Billy benadrukt dat veel schilderijen van haar niet naar het kunstfonds gaan. Dat kan volgens Jessie ook niet nu. Helemaal van niemand nu ze er zo voorstaan. Er is helemaal geen ruimte voor vind hij. Er zijn nu drie fondsen in Utopia. Het dierenfonds, het kunstfonds en nog een fonds. ''Leuk en aardig, maar je onttrekt hoe dan ook geld uit de BV'', aldus Cees. Jessie gaat het aankaarten en als ze hier mee doorgaan begint hij ook een fonds. Het ''Billy en Jessie fonds'' met hun eigen opbrengsten. Billy is het daarmee eens. ''Je beseft ook wel dat de pleuris uit gaat breken als ik nu naar Ramona ga'', laat Jessie weten. ''Ja, maar doe het ook niet nu. Doe het bij het volgende centraal. Dat is donderdag'', aldus Cees. Jessie ziet dat niet zitten. Hij wil het wel eerst netjes met Ramona bespreken. Het is wel zo netjes om het netjes op te lossen. Als het één op één kan is er niks aan de hand. Als hij het centraal doet gaat het escaleren en dat is niet het doel. Het doel is om geen geld te onttrekken aan de BV. Billy geeft aan sowieso moeite te hebben met het kunstfonds. Ze houd er niet van om geld te vragen.

Om kwart voor vijf horen we Gina opeens vrolijk gillen en joelen. Als ook andere bewoners mee beginnen te gillen denken we dat er iemand aan het hek is geweest, maar dat blijkt niet zo te zijn. Nicoline, Michael. Emil, Paul, Giorgio, Vanessa, Gabriëlle, Bjorn, Mark, Ivan en Naomi komen allemaal op de duizendste dag naar Utopia als we Gina mogen geloven. Ze somt allemaal namen op en maakt haar medebewoners helemaal blij. Maar dan krijgen we opeens te horen dat die oud bewoners het nog helemaal niet weten. ''We gaan ze een mail sturen met de vraag of ze komen'', laat Gina weten. ''Als ze kunnen'', vult Rowena aan. Gina had in gedachten om ze van twaalf tot drie langs te laten komen. Ze gaan zo meteen de mailtjes er uit sturen om te vragen of ze kunnen. ''Ik ga gewoon Mark zien en Ivan'', joelt Gina blij. Als Gina wegloopt om nog meer mensen in te lichten laat Victoria meteen weten dat ze morgen een verplichte vrije dag heeft ingepland. Gina gaat ondertussen blij verder. Ze is helemaal door het dolle heen en volgens Rowena gaat het weer heel emotioneel worden om iedereen weer te zien. Gina is hyper en brengt iedereen op de hoogte. Cees wil vooral nog even weten waarom Mark hem laatst een ''g*ilpijp'' noemde toen hij aan het hek kwam. ''Dat moet je aan hem vragen, ik ben Mark niet'', laat Gina weten. Daarna duikt ze meteen achter de computer om de mails er uit te sturen.

Gina raakt er niet over uitgepraat. Ze hoopt dat ze allemaal kunnen en anders tijd maken om te komen. Karin denkt het wel. Of ze moeten op vakantie zijn of een vakantie hebben geboekt. Anders komen ze zeker wel denkt Karin. ''Ik ga gewoon Mark zien'', roept Gina vrolijk. Ze is blij dat ze de mensen gaat zien die haar aan het hart liggen. Mark, Ivan, Naomi enzovoort. Gina is benieuwd wat ze nu allemaal aan het doen zijn. Zoals een Paul bijvoorbeeld. Ook beseffen ze zich dat het raar moet zijn voor de oud Utopianen om terug te komen. Want als je weg gaat weet je dat je nooit meer terug komt. Ook niet als bezoeker en nu mogen ze komen en moeten ze na drie uur weer weg. De bewoners grappen nog even verder. Zo grappen ze dat Ivan iets te eten pakt en meteen gaat werken, dat Mark meteen aan de boekhouding begint en dat Paul meteen weer gaat klussen. De oud Utopianen die komen zullen we over twee weken al gaan zien via de streams. Dan is het duizend dagen feest namelijk al.2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.