Zwangere Billy huilt uit bij iedereen. ~ Utopia Gekte

8/16/2016

Zwangere Billy huilt uit bij iedereen.

''Ik wil niet verliefd zijn''.

We zijn weer een dag verder, goedemorgen! En welkom bij de 959e dag van Utopia. Zwangere Billy rookt rustig een peuk op het rokersbankje, samen met wat post. Na het lezen van de post loopt ze naar Ruud toe waar ze al snel huilend in de armen valt. ''Ze missen ons heel erg'', snikt ze. Na Ruud is het Victoria die een huilende Billy troost. ''Ik wil gewoon niet verliefd zijn'', zegt ze tegen haar. Ook Jessie hoorde Billy huilen en hij is de derde die haar moet troosten en aan moet horen. Over haar zwangerschap horen we helemaal niets. Ze wil gewoon niet verliefd zijn, dat is alles waar ze zich druk om maakt...

''Ik moet een beetje tot rust komen. Het stond echt letterlijk niet op de planning. Ben je wel verliefd? Ik wil niet dezelfde fouten maken in mijn leven. Ik weet even niet hoe ik het moet zeggen Jessie. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Maar je moet niet weglopen. Verliefd worden vind ik eng, je weet wat ik op de schommel heb gezegd'', aldus Billy. Jessie begrijpt er niks van. ''Het ene moment ben je vrolijk en nu zie ik je huilen. Ik denk ja...''

Billy zegt verliefd te zijn en in strijd te zitten met zichzelf. Ze is niet binnen gekomen voor een relatie maar voor zichzelf. En in die strijd zit ze nu. Volgens Jessie is er niet veel aan de hand omdat ze overdag gewoon de dingen doet waarvoor ze kwam. ''Ik ben hier ook om zelfstandig te zijn en niet afhankelijk te worden van iemand. Ik weet niet of ik dat kan. Ik ben verliefd en dat vind ik voor het eerst in mijn leven lastig. Normaal vind ik het leuk maar nu even niet. Dat klinkt heel hard, maar zo bedoel ik het helemaal niet. Ik weet dat je me snapt. Ik heb nog nooit gehad dat verliefd zijn niet leuk is. Dat is gewoon kut'', huilt Billy.

Na Jessie zijn het Ramona, Dominique en Romy die Billy komen troosten. Ze zeggen dat Billy het hartstikke goed doet. ''Je kunst verkoopt als een malle. Laat dit niet een belemmering zijn in je hoofd''.

Na de meiden loopt Jessie weer met Billy naar buiten. ''Wat voor advies heb je gekregen? Op dit soort momenten gaan ze natuurlijk om je heen hangen'', zegt hij. Billy zegt niet echt advies te hebben gehad. Ze praten nog wat door, wederom onder het genot van een sigaret. Jessie begrijpt niks van het gedrag van Billy. ''De ene keer ben je vrolijk en nu weer in paniek''.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.