Wie heeft de sok van Cees gestolen?! ~ Utopia Gekte

8/02/2016

Wie heeft de sok van Cees gestolen?!

Het sokkenmysterie.

In de slaapkamer staat Billy zichzelf nog mooier te maken dan ze al is. Ondertussen is Cees gespannen om zich heen aan het kijken. Het lijkt alsof hij een beetje gek aan het worden is. Maar waarom? Nou... Cees is een sok kwijt en hij snapt er werkelijk niets van. Hoe kan er nou weer een sok verdwijnen? Hij heeft ze gisteravond bij zijn bed uitgetrokken en nu ligt er nog maar één sok. ''Dit kan gewoon niet. Hij is hier verdwenen'', zegt Cees verbouwereerd tegen Billy. ''Dat zijn dingen daar kan ik met mijn hoofd niet bij. Ik heb ze toch allebei uitgedaan gisteravond, heel bijzonder''. Billy is het er mee eens, heel bizar.

Uiteindelijk geeft Cees de zoektocht op. Een eenzame blauwe sok blijft achter op zijn kist. Jessie komt binnen wandelen en vraagt of hij zijn borstel mag lenen. ''Het liefst niet, ik heb daar slechte ervaringen mee. Maar vooruit'', laat Cees weten. Jessie snapt hem wel, maar geeft tegelijkertijd aan geen beestjes in zijn haar te hebben. Hij gebruikt de borstel even en verdwijnt weer. Samen met Billy gaat Jessie buiten roken, waar nog meer rokers te vinden zijn. Benjamin en Rianne zitten achter de computers. Dominique en Bas zitten nog altijd in stilte post te lezen in de woonkamer. En Cees moet maar eens gaan bedenken wat hij met zijn eenzame sok gaat doen. Wie weet komt er nog een ceremonie voor de verdwenen sok...0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.