We wachten vol spanning op wat komen gaat. ~ Utopia Gekte

8/02/2016

We wachten vol spanning op wat komen gaat.

De verrassing voor Jessie.

De spanning stijgt... De hartslagen gaan omhoog... De temperatuur is bijna niet meer uit te houden. De verrassing van Jessie komt ontzettend dichtbij! Lees mee en val vol verbazing van het ene in het andere sprookje. Gert-Jan is bijna klaar voor zijn rol van deze avond. In de badkamer is hij zijn stropdas aan het knopen. Zijn nette pak heeft hij al aan. Net als vele andere bewoners is ook Billy inmiddels in de loods te vinden. Zij heeft redelijk wat stress aangezien ze nog moet beginnen met make-uppen en omkleden. Ze heeft de hele tijd haar president in de gaten moeten houden.

Er worden nog wat sigaretjes gedaan... Wat laatste puntjes op de spreekwoordelijke 'i'... En nog een kloddertje mascara hier en een kloddertje foundation daar... En dan staat er opeens een bijzondere zwarte Jaguar aan de poort. Deze heeft Gert-Jan weten te regelen en hij mag er voor nu gebruik van maken. Gert-Jan neemt plaats achter het stuur en moet richting de loods rijden. Daar stappen zo de twee fotomodellen in en vervolgens halen ze Jessie op uit het huisje. Gert-Jan is er al helemaal klaar voor alleen loopt alles wat vertraging op vanwege de make-up. ''Ik kan haar zo niet weg laten gaan, dat is echt niet mooi'', zegt Ramona geschrokken. De verrassing laat dus nog even op zich wachten... Jessie begint steeds zenuwachtiger heen en weer te lopen in het huisje. Nu maar hopen dat hij er niet uit zichzelf uit gaat komen. In de loods knalt de muziek al door de luidsprekers heen. ''F*cking lekker'', roept Rowena in haar enthousiasme.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.