Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

8/03/2016

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Utopia nieuws update.

- Jessie wilde Magiwirosti gebruiken als pop-up store voor zijn succesvolle #TeamJessie shirts. Gina werd woest en kon haar tranen niet bedwingen. Later in de middag zien we dat Jessie en Gina buiten met elkaar praten. Gina legt uit waarom Magiwirosti zo belangrijk voor haar is. Ze werkt keihard aan alles wat ze heeft, dus ook die zaak. Net als haar kapsalon en Le Luifel. Jessie kiest eieren voor zijn geld en besluit om verdere problemen te voorkomen. Hij gaat op zoek naar een andere oplossing.

- Bas is weer herenigd met eend Duck nadat Face is ingeslapen. Hij is druk in de weer om een mooie urn te maken voor de eend. Een lastig klusje, ook omdat Bas geen idee heeft hoe groot de urn moet zijn. De kans is groot dat er een klein altaar komt bij de Vogel Village. Dit vertelde hij aan Ruud die even kwam checken hoe het met Bas gaat.

- Na Victoria en Benjamin moest ook Billy er aan geloven. Dominique zat op het rokersbankje, helemaal alleen. Billy kwam er bij zitten en al snel kwamen de tranen weer opspelen bij Dominique. Ze zegt er schijtziek van te worden dat ze constant word gevolgd door de camera's.

- Er zijn weer boodschappen bezorgd. Minstens vier volle dozen met alles wat de bewoners nodig hebben om te overleven in de loods.

- Ruud voert een banaan aan stier Bender. Rianne is de volgens bij Vogel Village aan het voederen. Cees staat in de keuken te koken. Ook de bewoners lusten wel een hapje eten vanavond.

- Billy en Jessie zitten samen achter de computer. Er schijnen alweer wat shirtjes van Jessie te zijn besteld. Billy laat ons weten dat we ook haar schilderijen kunnen bestellen. ''Daar gaat ook een deel van naar Jessie. Daar gaat het ze om'', lacht ze. De andere computer is bezet door Rowena. Zij heeft een koptelefoon op haar hoofd. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.