Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

8/18/2016

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Wat er gisteren gebeurde...

Wegens gebrek aan tijd zijn er gisteren geen berichten verschenen. Daarom nog even snel een update van wat er gisteren allemaal is gebeurd in huize Utopia.

- Ruud heeft meerdere bewoners zo ver gekregen om zijn caravan te strippen en te poetsen. Zelf werd hij laatst na 3 seconden werken al helemaal depressief, ongelukkig en ongeduldig. Dus het is misschien maar goed ook dat hij toekijkt vanaf buiten de caravan. Terwijl bijvoorbeeld dames Rowena, Rianne en Romy zich kapot zweten voor hem in de hitte...

- Ruud denkt niet dat Rianne binnen één minuut 70 bh's kan openen binnenkort, hoeveel ze ook oefent. Rianne zou het niet proberen als ze denkt dat ze geen kans maakt. Het kost namelijk geld om een officieel wereldrecord geregistreerd te krijgen.

- Aanstaande vader Jessie heeft babykleertjes voor zijn #TEAMJESSIE kledinglijn. Zwangere Billy vind het maar al te prachtig en schattig en lief en leuk. Over de vermeende zwangerschap hebben we nog altijd niks meer gehoord...

- Jessie - die obsessief met zijn #TEAMJESSIE kleding bezig is elke dag - heeft een hemdje voor Ruud gemaakt. Hij is erelid geworden van de kledinglijn. Ruud blijkt het shirt toch niet zo mooi te hebben gevonden. Later in de gym rukt hij het hemdje in één beweging weer uit elkaar.

- Dominique is ook vandaag weer niet blij met Bas. Hij liet namelijk weten gerust tot volgend jaar zomer in Utopia te blijven. En Do zelf is dan allang weg...

- Billy ondervraagt Romy over Cemal. Volgens Romy hebben ze besloten toch geen afstand van elkaar te nemen. Wel moet Cemal minder afhankelijk worden van haar. Het gaat volgens haar ook alweer een stuk beter met Cemal.

- Buiten alles om is er ook gewerkt vandaag door sommige bewoners. Jessie is dus altijd druk met zijn kleding. Maar hij is niet de enige die iets uitvoert. Billy heeft bijvoorbeeld weer zitten schilderen. Ook moesten alle dieren net zoals iedere andere dag verzorgd worden door meerdere bewoners.

- In de avond was er pas sprake van gekte in Utopia. De rest van de dag was het allemaal maar een beetje saai. Morgen (18 augustus) is Rianne jarig. Maar die dag is er ook al een live in de loods met Thomas Berge. Nu heeft ze tegen haar zin in muziek aangevraagd voor deze avond, door aandringen van anderen. Gelukkig heeft ze daar geen spijt van gekregen. Meerdere bewoners hebben namelijk de tijd genomen om een lapdance aan haar te geven. Ze kreeg het er helemaal warm van toen Romy haar een lapdance gaf. Het zag er ook uit alsof Romy het vaker heeft gedaan. Wat een moves.  En Rianne mocht zelfs uitgebreid over de borsten van Romy wrijven.

Natuurlijk is er nog meer gebeurd na het feestje voor Rianne. Bijvoorbeeld dat ze om middernacht jarig is geworden. Aan die dingen besteden we zo meer aandacht in een nieuw bericht. Goedemorgen en tot zo. :)


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.