Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

8/11/2016

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Een nieuwe dag Utopia.

Vandaag mogen Jacco en JP zich voor het eerst een hele dag gaan bewijzen in Utopia. Ze hebben nog enkele dagen om de harten van de Utopianen te veroveren. Slechts één man mag blijven, de ander verlaat Utopia weer na een kort avontuur. Voordat we over gaan tot de orde van de dag, schrijf ik even een korte terugblik op gisteren. Er is wederom niet veel bijzonders gebeurd, maar er is altijd wel wat. :-)

Romy en Cemal hebben kort met elkaar gesproken. Romy had namelijk twijfels over de geaardheid van Cemal. Hij heeft vroeger weleens wat met mannen geëxperimenteerd. Hij zegt echter gewoon op vrouwen te vallen. Logisch ook, anders zou die wel niet zo gek zijn op Romy, toch?

Billy en Jessie hebben ook nog met elkaar gepraat. Ze wijst Jessie er voor de zoveelste keer op dat ze zich gebruikt voelt voor seks. En Jessie moet zichzelf daarom weer verdedigen, dat was nooit zijn bedoeling. Billy moet eigenlijk ook niet zeuren, ze was het er mee eens om te kappen. Maar ach... Wie ben ik om dat te zeggen? Ze knuffelen en alles is weer goed. Hopelijk is dit hoofdstuk nu voorgoed afgesloten!

Buiten dit om vinden er ook gesprekken plaats over de nieuwkomers. Vooralsnog is er geen hele duidelijke voorkeur te zien voor Jacco of JP. De meeste bewoners blijven een beetje vaag en kiezen nog geen kant. Ze zijn er ook pas net...

De nacht... Billy vermaakt zich weer kostelijk met zowel Jessie als Ruud. Uiteindelijk slaapt ze wel bij Ruud, die 's nachts even een 'Ruudje' deed. Hij was weer aan het dromen en sprong op uit bed. Billy zorgt er voor dat hij weer met beide benen op deze Aarde staat en verder kan slapen.

De ochtend... In alle vroegte zien we dat iemand werk aan het verrichten is. Geen Utopiaan, wel een bedrijf. De met asbest vervuilde caravan wordt namelijk van het terrein verwijderd. Dit klusje kan wel 6 uur gaan duren. Verder zijn de bewoners momenteel centraal. Cees en Ruud doen niet mee, dus in totaal zitten er 16 personen op de banken. Het centraal gaat wederom vooral over merchandise en evenementen. Alles is te koop in de webshop van de Utopia bewoners.  Babyface zit tijdens het centraal gezellig en warm in het vest van Bas op zijn borst.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.