Wat er ook gebeurde in Utopia... ~ Utopia Gekte

8/02/2016

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Tijd voor een update.

Gina en Dominique zijn om 18:50 samen de afwas aan het doen in de keuken. Er gaat zo een spannende avond beginnen want de bewoners hebben iets te vieren. Jessie is een aantal dagen geleden 25 jaar geworden en dat vieren ze vanavond met muziek, feest en alcohol. Dat laatste slaan Billie en Jessie ditmaal over gezien de geschiedenis tussen die twee. Ze willen absoluut geen druppel alcohol drinken. Dat gaat gewoon verkeerd aflopen.. Zometeen moet Jessie de loods een uurtje verlaten en om 20:00 komt de 'grote verrassing'.

Voordat het zover is kunnen wij dus nog even terug naar vanmiddag. Er is een centraal geweest waarin alle evenementen en dergelijke weer werden gepromoot. Kaarten zijn zoals altijd te koop via de webshop van de bewoners. Het centraal verliep voor iedereen prima, behalve voor Cees. Hij kreeg zoals gewoonlijk het woord niet. Wanneer hij over de Utopia courant wilde spreken had hij het gevoel dat niemand naar hem luisterde of hem serieus nam. Na het centraal laat hij Rianne dan ook weten nooit meer bij een centraal aanwezig te zijn. Het was wat hem betreft een 'kut centraal'.

Later in de middag kwam er een doos vol met gesponsorde bh's binnen. Rianne gaat namelijk een wereldrecord proberen te breken. En je kan vast al raden welk record dat moet zijn. Het zo snel mogelijk losmaken van een bepaald aantal bh's. Alle dames gingen bh's passen en Rianne mocht genieten van het goede leven. Het losmaken van bh's... Volgens Jessie zit een wereldrecord er voorlopig nog niet in dus ze moet nog vaak oefenen. Dat zal ze vast niet erg vinden.

Terug naar het heden. 'Meneer de koning' (Billy's woorden) zit inmiddels in de oude welness van Colinda. Hij moet daar minstens een uur blijven totdat Billy hem weer komt ophalen. Ze biedt hem nog een bakje koffie aan, zolang hij zelf maar achter slot en grendel blijft. En hij mag ook zeker niet door de ramen spieken. Ook al zo benieuwd naar hoe deze avond gaat verlopen? Kom dan zeker even terug straks. ;-)
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.