Veel korte lontjes in Utopia. ~ Utopia Gekte

8/24/2016

Veel korte lontjes in Utopia.

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Het centraal ging nog lang door. De bewoners waren aan het brainstormen over manieren waarmee ze meer geld kunnen verdienen. Veel idee├źn passeerden de revue en de pioniers hebben weer genoeg werk aan de winkel. Na het centraal is er dan ook al het een en ander gedaan.

- Billy is de hele tijd lekker buiten en in het atelier aan het werk. Buiten maakte ze weer nieuwe Billy Jeans in het zonnetje. En binnen gaat ze gestaag door met schilderijen.

- Ramona heeft hulp gekregen van verschillende bewoners. Zo zien we onder andere Bas en Cemal poseren voor foto's van haar streetwear collectie. Gina krijgt er meteen een cursus fotografie bij van een expert. Dus zij heeft ook een deel van de foto's gemaakt. Zo helpen ze elkaar allemaal een beetje. Er was wel kort een moment waarop Ramona flipte. Bas wilde ergens niet aan meewerken en dat vond ze niet tof. Hij kreeg een flinke uitbrander van haar wat hem nogal verbaasde. Hij dacht in eerste instantie dat ze een grapje maakte. ''Meen je dit nou'', vroeg hij toen Ramona het volgende zei: ''Je moet niet tegen mij praten vriend, donder op man idioot. Ik dacht dat we zouden samenwerken maar je zit mijn werk af te kraken. Hou ik niet zo van''.

- Ook Cees heeft kort een momentje gehad. Hij deed een poging om met Jessie te praten. Wanneer bezoekers hun auto laten wassen in Utopia kunnen ze wat Cees betreft ook best even langs de kapper tijdens het wachten. Om maar iets te noemen. Jessie had weinig interesse in het verhaal van Cees en werkte gewoon door achter de computer. Dit tot groot ongenoegen van Cees: ''Zie, het heeft geen enkele zin jongens. Ze luisteren niet eens serieus. Schijtziek word je er van. Alleen maar mooi lopen te zijn oh, oh, oh...''.

- Rowena is klaar met het gezeik in Utopia. Iedereen moppert maar wat aan. Ze had nu ook buiten kunnen zitten en lekker tennisles kunnen geven in dit mooie weer. Of even lekker trainen. Je weet de weg...

- Ruud zegt ook al een kut dag te hebben terwijl hij de fles van Bender vult. Hij gaat zo samen met Rowena wat thee drinken. Kunnen ze samen gezellig depressief zijn.  0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.