Utopianen vroeg op voor belangrijke dag. ~ Utopia Gekte

8/07/2016

Utopianen vroeg op voor belangrijke dag.

Utopia ontwaakt.

Goedemorgen! Dag 950 van Utopia is van start gegaan. De zon straalt vandaag weer op haar best. Wie weet volgen de bewoners dat goede voorbeeld en stralen zij net zo mooi deze zondag. Vandaag is niet zomaar een nieuwe dag. Het is namelijk ook de dag dat Bas precies 15 maanden lang in Utopia zit. Theoretisch gezien kan hij de loods nu dus verlaten zonder zijn borg te verliezen.

Opvallend genoeg zijn zo'n beetje alle bewoners om 9 uur 's ochtends al wakker. Zelfs de lampen staan overal aan. Ook Jessie en Billy zijn al vroeg weer aan het werk. Dit terwijl zij tot een uur of 2 's nachts hebben liggen kroelen, knuffelen en kussen in bed. Inmiddels zijn zij alweer druk bezig met plotteren om shirts te bedrukken. Bas en Gert-Jan hebben beide een computer tot hun beschikking. En op de vide maken Benjamin, Victoria en Gina zich ook al klaar voor weer een nieuwe dag vol avontuur.

Vandaag zijn de poorten van 11:00 tot 17:00 geopend voor publiek. Het is namelijk ook de grote dag van Gert-Jan! Motopia staat vandaag op de agenda, een evenement waarbij je kan genieten van exclusieve, unieke en oogstrelende twee en driewielers. Alle bewoners zijn druk bezig met de voorbereidingen. Althans, op één bewoner na en dat is Ruud. Hij slaapt liever nog even door.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.