Utopia bewoners kunnen Jan Smit niet betalen. ~ Utopia Gekte

8/30/2016

Utopia bewoners kunnen Jan Smit niet betalen.

Utopia evenementen.

De bewoners gaan weer centraal deze middag. Ditmaal gaat het vooral over het 1000 dagen feest die binnenkort plaats zal vinden in Utopia. Op dit moment zijn er 250 kaarten verkocht van de 1000 kaarten die beschikbaar zijn. Dit moet flink gaan verbeteren willen de bewoners niet nog veel dieper in de schulden terecht komen. Er is namelijk ook al een band en een artiest geboekt. En dit gaan er naar alle waarschijnlijkheid nog een stuk meer worden. Gina spreekt de groep streng toe. Ze hebben nog maar drie weken de tijd en er moet nog veel gebeuren! Veel artiesten kunnen de bewoners niet betalen. Dus de artiesten die wel komen zullen geen grote bekende namen zijn. Neemt niet weg dat het alsnog reuze gezellig kan worden. De bewoners krijgen een lijst voorgeschoteld met artiesten die wél geboekt kunnen worden. Daaruit moeten ze keuzes gaan maken.

Momenteel staat Gina voor de groep om alvast een planning te maken van de optredens op die dag. Vanaf 15:00 staat Bas achter de draaitafels. Pas vanaf 19:15 komen er artiesten aan bod zoals Chris de Roo. ''Wat een namen zeg'', zucht Jessie teleurgesteld. Er volgt een streamlock. Eerder in het centraal was er al discussie over de namen die optreden. De ene bewoner ziet liever een grote naam op het podium staan als publiekstrekker. Romy opperde Jan Smit te boeken, maar dat kunnen ze volgens Jessie niet betalen. Uit een poll op Utopia Gekte bleek dat de meeste kijkers André Hazes Junior zouden willen zien optreden in Utopia. Ook die naam zal waarschijnlijk niet te betalen zijn op dit moment als ze het al zouden overwegen.

Er is veel discussie tussen de bewoners. De meest stemmen zijn voor Lady Bee, Johny 500 en helemaal Hollands. Ook zijn Gina, Benjamin en Rianne bezig met een special guest. Deze naam wordt binnenkort bekendgemaakt. Op 26 september 2016 bestaat Utopia 1000 dagen. Dit wordt gevierd met het grootste evenement in de Utopiaanse geschiedenis! Op vrijdag 23 september 2016 in Utopia. Alles staat in het teken van '1000' en daarbij zullen ook alle inwoners deze dag vrij zijn en meegenieten van het feest met de bezoekers. Sommige inwoners geven zelf ook een optreden. Bij wijze van uitzondering mag er tijdens dit evenement gerookt worden. Per persoon mogen er 8 voorgedraaide shaggies of sigaretten mee naar binnen.  Het is een 18+ evenement en kaarten zijn hier te koop.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.