Twee dames als verrassing voor Jessie? ~ Utopia Gekte

8/02/2016

Twee dames als verrassing voor Jessie?

Jessie pakt zijn kansen.

Jessie zit nu bijna een half uur opgesloten in de welness. Gelukkig voor hem is Billy een trouwe vriendin en brengt ze zelfs een sigaret naar hem toe. Samen gaan ze achter de welness roken. Aangezien Jessie zeker weet dat hij nu de hele tijd op de livestreams te zien is - en dat veel mensen kijken en/of mee lezen - maakt hij constant reclame. De ondernemer binnen in hem draait overuren. Hij verkoopt sinds vandaag namelijk eigen shirtjes van #TeamJessie. Deze staan nu al te koop op de webshop aangezien hij ruim 20 aanvragen had gekregen. Hij probeert met zoveel mogelijk trucs kijkers ervan te overtuigen om een shirt te kopen. Zo krijgt iedereen die een shirt koopt en zich inschrijft voor de nieuwsbrief exclusieve acties en kortingen. Bijvoorbeeld 2 weken eerder toegang tot nieuwe producten. Ook nog eens met 20% korting. In hoeverre de rest van de groep het daar mee eens is weet ik nog niet. Billy en Jessie hebben samen afgesproken dat ze in elkaars producten en diensten investeren. Ze krijgen beide 10% van elkaars winst.

Ook over de verrassing die steeds dichterbij komt word gepraat. Jessie vraagt meerdere malen of zijn ouders komen of Marco Borsato. ''Haal je niks in je hoofd, maar het gaat hartstikke leuk worden'', aldus Billy. Terwijl Jessie vast zit in het hok zijn er twee dames binnen komen wandelen. Ze worden door Gina en Ramona onder handen genomen. De een doet het haar en de ander de make-up. Zouden deze dames iets te maken hebben met de verrassing voor Jessie? Daar komen we snel genoeg achter... Een ander deel van de bewoners is al druk in de weer met de loods. Het moet een beetje worden opgeruimd, versierd en de muziek moet worden aangesloten. Cees moppert bij één van de dames over het gebrek aan privacy en dat er altijd wel geluid en lawaai aanwezig is. Gert-Jan rent druk heen en weer en zit niet meer in de rolstoel. Hij zat een groot gedeelte van de dag in een rolstoel om een goed doel en aankomend evenement te promoten. Maar nu heeft hij een verlengsnoer nodig die nergens is te bekennen. Anders kan hij de verlichting niet aansluiten. Gelukkig weet Bas te vertellen waar die ligt en Gert-Jan rent weer als een malle. Jessie zit nog altijd nietsvermoedend met Billy in het huisje. Laatstgenoemde had tussendoor trouwens ook nog even met Rowena gesproken. Ze vind het fijn dat ze zo'n grote steun is voor Ruud maar geen kant voor iemand kiest.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.