Topfeest tot Dominique in tranen uitbarst. ~ Utopia Gekte

8/02/2016

Topfeest tot Dominique in tranen uitbarst.

Wat is er aan de hand?

Tijdens het verjaardagsfeest voor Jessie is Ruud steeds afwezig. Eerst was hij bij de dieren te vinden en nu besluit hij gewoon het bad in te gaan. Een andere grote afwezige is Dominique. En dat terwijl Bas de hele avond staat te genieten achter de draaitafels. Uiteindelijk blijkt waarom Dominique zo afwezig is. We zien haar namelijk uit het niets huilen op het rokersbankje bij Benjamin. Het eerste mysterie - waar Dominique is gebleven - is daarmee alvast opgelost. Nu het tweede mysterie nog. Waarom huilt ze? Nou... Ze huilt omdat ze niet meer verdrietig wil zijn.

''Dit is levensenergie wat je nu laat zien. Ben dan ook verdrietig. Goed zooo! Jaaaaa. Weet je wel hoe mooi je bent als je huilt'', zegt Benjamin half bezopen. Gelukkig komt Romy ook langs om een ramp te voorkomen. ''Ik heb nog veel om te doen met mezelf'', snikt Dominique. Romy stelt haar gerust, iedereen heeft nog genoeg te leren. Romy zelf ook.

Afwezige Dominique en afwezige Ruud treffen elkaar in de badkamer. Ruud ziet meteen dat er iets niet goed is met haar. ''Het komt wel goed'', zegt ze zelfverzekerd. Om 3 seconden later huilend in de armen van Rowena te vallen... ''Komt goed'', zegt ze nogmaals, nu snikkend. Rowena trapt er niet meer in. Dat masker kan ze niet altijd op hebben. Ze laat Dominique dan ook niet met rust. ''Ik wil gewoon niet dat het een ding gaat worden'', snikt Dominique verder. Vlak voordat de streamlock komt laat Do nog weten gewoon naar bed te gaan. De derde grote afwezige ligt daar ook al: Ramona.

De gezellige groep heeft het wel nog altijd naar zijn zin. De muziek is inmiddels wel uitgezet. En er is een groepsfoto gemaakt. Benjamin begeleid de twee fotomodellen naar het huisje waar zij weer kunnen omkleden. ''Kijk even of het goed gaat Ben'', roept Romy. De gezellige groep heeft de grootste lol met elkaar terwijl op de andere stream de tranen bijna over de cameralens rollen. Wat er nou precies allemaal aan de hand is met Dominique blijft de vraag...

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.