Thomas Berge is in Utopia voor LIDL. ~ Utopia Gekte

8/18/2016

Thomas Berge is in Utopia voor LIDL.

Voormalig drugsgebruik 'een fase'.

Ruim voordat Live in de loods van start gaat is Thomas Berge al aanwezig in Utopia. Hij is één van de vele artiesten die vanavond optreden, maar wel veruit de bekendste van allemaal. Alle andere namen heb ik zelf nog nooit van gehoord. Thomas mengt zich al direct gezellig onder de bewoners want alle bezoekers zijn er zelfs nog niet eens. Billy en Jacco zijn blijkbaar al 'bekenden' van Thomas. Ook kijkt hij af en toe wel naar Utopia dus de rest van de bewoners kent hij waarschijnlijk wel van gezicht. Al snel nadat Thomas binnen is krijgt hij van Jessie een cadeau. Een heus #TEAMJESSIE shirt en Thomas trekt het shirt ook nog eens meteen aan. Betere reclame kan je niet wensen dacht ik zo. Helaas voor Thomas en Jessie zijn er altijd jaloerse mensen. Onder andere Ruud en Karin maken wat opmerkingen over het shirt. Karin vraagt bijvoorbeeld meerdere keren waarom hij dat aantrekt. Thomas zelf zegt geen partij te hebben gekozen voor wie dan ook.

Cees heeft uiteindelijk een normaal gesprek met Thomas. Cees vertelt over zijn verblijf in Utopia. Dat hij zoveel mooie dingen meemaakt en mag doen tijdens zijn tijd hier. Zoals het presenteren van de Utopiaan van het jaar verkiezing en de Live in de loods. Ook de monoloog die Cees gegeven had is hij nog altijd onwijs trots op. Tussen alle koetjes en kalfjes door vraagt Cees nog even snel naar het drugsverleden van Thomas. Hij rookt namelijk graag een zwaar shaggie die aan elkaar gelikt is door Cees. Volgens Thomas is roken ook het enige wat hij nog doet, qua dingen die slecht zijn voor de gezondheid. Alle andere drugs en alcohol begint hij niet meer aan. Hij noemt de tijd dat hij andere dingen gebruikte een 'fase'. Precies tijdens dit gesprekje komt iemand Thomas storen dus verder is er geen woord meer over gewisseld. Thomas - of voor intimi Chiel Ottink - is inmiddels al ruim 6 jaar clean. En nog altijd gelukkig met zijn vriendin Myrthe Mylius en 3-jarige zoontje Jack. Sinds zijn geboorte heeft Thomas zijn verleden een plekje kunnen geven. De grootste reden van zijn verslaving destijds was eenzaamheid.

Ondertussen komen alle bezoekers ook binnen lopen. Het beloofd een gezellige en drukke avond te gaan worden. Binnen no-time is de loods flink gevuld met dorstige mensen die zin hebben in een feestje. ''Het dak gaat er af'', roept Cemal enthousiast. Om half 8 opent Rowena a.k.a Row Row de avond met 'Gebed zonder end', een nummer over drugsverslaving. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.