Steun Giro Utopia. Help de bewoners de winter door. ~ Utopia Gekte

8/27/2016

Steun Giro Utopia. Help de bewoners de winter door.

Oud bewoners terug naar Utopia.

Ook na het centraal hield de gekte rondom de Bed & Breakfast gasten nog even aan. Cees moest nog een aantal dingen luchten op het rokersbankje. Zo zou mevrouw die bleef slapen volgens Cees constant het ene glas na het andere glas alcohol bestellen. Ook het roken was buiten alle proporties. Ze stak bij wijze van spreke de nieuwe sigaret met de nog oude brandende sigaret aan. De Utopianen zijn zeer gul als het aan komt op het delen van rookwaar met de gasten. Maar dit was toch echt een stap te ver. Er is een fortuin aan drank en sigaretten in rook op gegaan. Cees gaat nog wel even om de tafel over de nieuwe afgesproken prijzen. In het centraal hebben ze afgesproken dat een overnachting nu 125 euro kost en dan krijgen gasten één fles wijn naar keuze. Voor de rest kost alle (extra) drank gewoon de normale prijs. Al het andere drinken is wel inbegrepen zoals koffie en fris. Willen bezoekers wel all-inclusive met alcohol dan kost dit volgens Cees wel 150 euro. Maar volgens mij was dit niet zo afgesproken in het centraal. Ik dacht dat all-inclusive helemaal afgeschaft was. Cees denkt nu dat gasten die 25 euro extra er zo uit kunnen drinken en dan is het niet eerlijk tegenover andere klanten. Enfin, het laatste woord is hier nog niet over gesproken...

Na het intrigerende centraal besluiten veel bewoners om weer lekker aan de bak te gaan. Zelfs Ruud zien we druk bezig bij de caravan. Hij is zijn eigen troep eens een keer aan het opruimen. Billy is weer aan de slag gegaan met haar Billy Jeans en dergelijke. Rond kwart voor vier hebben de bewoners geluk. Er is onweer en regen gesignaleerd dus iedereen moet naar binnen. Er kan even niet meer gewerkt worden buiten. Hé, wat vervelend nou... Ik zou bijna bedroefde gezichten zien daar. Omdat ze even niet kunnen roken natuurlijk... :-)

Ietsje later krijgen we een tussenstand van de BV te horen. Ze lijken nu maar liefst €18.000,- in de min te staan. En dan zijn nog niet eens alle facturen betaald. Uiteindelijk zal het allemaal wel meevallen. Ze moeten een paar weken in ''crisis'' zitten en dan toveren ze wel weer een plusje naar voren. Nog even en de avocado's vliegen ons weer om de oren, maakt u zich geen zorgen. Er hoeft geen nood giro geopend te worden. De Utopianen komen altijd weer op hun luxe verwende pootjes terecht. ;) #TEAMJESSIE shirts en Ramona's streetwear collectie of tickets voor het 1000 dagen feest zijn te koop in de webwinkel van de bewoners. O nee wacht, de streetwear collectie van Ramona staat nog altijd niet online. Dit terwijl het al jaren binnen is en er allang foto's van zijn gemaakt. Schiet mij maar lek.

Ruzie is er ook weer in het beloofde land. Met name Cees en Romy botsen wederom. Cees is zelfs zo boos dat hij zegt morgen er niet bij te zijn met de markt. Hij heeft geen zin om mooi weer te spelen in die ''klote loods''. En Romy laat haar nette kant weer zien door met woorden te gooien die het daglicht niet kunnen verdragen. Onder het genot van een sigaret tiert ze nog even door. Romy is helemaal klaar met 'die man'. Wat er nou weer is gebeurd is mij niet bekend. Het zal vast weer iets kleins zijn waar de bom door is gebarsten. Later doet ook Cees een sigaretje buiten. Hij zucht, puft en heeft het er maar moeilijk mee. Romy ventileert nog even door in de keuken tegen Karin. Het ging blijkbaar om handdoeken van de welness, dus inderdaad niks belangrijks. Ze vind het niet meer gezellig om met Cees samen te wonen. Hij haalt altijd het bloed onder haar nagels vandaag. Ook vind ze dat hij het voor zichzelf moeilijk maakt door overal zo op te letten. Volgens Romy komt het door het slaapgebrek van Cees. Hij slaapt bijna niet en weigert slaappillen te slikken of minder koffie te drinken. ''We hebben alles al geprobeerd''. Een video van de ruzie staat onderaan dit bericht.

Dan nog even door naar een Facebook nieuwtje, nu we er toch zijn. Blijkbaar bellen medewerkers van Utopia alle oud bewoners op om te peilen of zij het zien zitten om nogmaals terug in Utopia te gaan. Dit is te lezen in screenshots op het Fok! forum. Patricia plaatste op Facebook dat zij onlangs gebeld was voor het eerst na 1,5 jaar. Met de vraag of ze niet wat langer had willen blijven dan 4 dagen... Tineke reageerde dat ook zij gebeld was, evenals Amanda. Allen hebben geen interesse om terug te keren. Patricia geeft nog een sneer naar Ruud die ''blijkbaar niet bovenaan het lijstje stond''. Of er nog meer oud bewoners terug zullen keren is niet bekend.   


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.