Ruud woest op mannen met motoren. ~ Utopia Gekte

8/07/2016

Ruud woest op mannen met motoren.

''Ik stomp iemand van een motor af''.

Buiten het terrein van Utopia ronken de motoren op volle kracht. Het lawaai is grandioos en machtig mooi. Maar niet al het leven op Aarde kan het geluid van een motor waarderen. Bijvoorbeeld dieren. En laat er nou net een hele dierentuin in Utopia zitten...

''Ik stomp nog iemand van de motor af. Die beesten worden helemaal gek. Ze komen daar aan, hij werd helemaal gek. Sprong heen en weer. Zo'n beest houdt daar zo'n trauma aan over. Kneuzen, ga een leven zoeken met je kut motor. Ik laat haar gewoon los vandaag, dan gaat ie maar in de bosjes schuilen'', vloekt Ruud. Bender de stier raakt helemaal in paniek en dit kan Ruud vanzelfsprekend niet waarderen. Rowena adviseert hem om vooral bij Bender in de buurt te blijven.

Er komt een streamlock waardoor we het even niet meer kunnen volgen. Na de streamlock loopt Ruud samen met Bender de keuken van de loods in. Het gaat daar alweer een stuk beter met Bender, mede door de volle aandacht van Ruud.

Buiten op het terrein zien we steeds meer motoren netjes in een rij staan op het terrein. Het duurt niet lang meer voordat de bezoekers ook naar binnen mogen. De Utopianen zijn er weer helemaal klaar voor. Al hadden ze best wat meer rekening mogen houden met de dieren! Volgens Ruud zit er maar een heel klein stukje tussen het hok van Bender en de motoren. Daar is dus totaal niet over nagedacht. In de loods dreigt Ruud nog steeds iemand neer te gaan stompen als ze niet normaal doen. Die dieren zijn natuurlijk ook helemaal niks gewend omdat ze in Utopia zitten.4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.