Ruud wilde met Rowena naar bed? ~ Utopia Gekte

8/19/2016

Ruud wilde met Rowena naar bed?

Zingen met Thomas Berge.

We gaan nog even terug naar gisteravond. De Live in de loods was een gezellig succes. Wel zijn er een stuk minder bezoekers gekomen dan verwacht. Een hoge omzet kan Rowena echter gestolen worden want zij heeft wel wat anders aan haar hoofd. Wanneer ze buiten even onder vier ogen praat met Thomas Berge krijgt ze namelijk mooie dingen te horen! Hij weet dat Rowena naar Nepal is afgereisd voor Free a girl en hij hoopt dat Rowena deze ervaring kan verwerken in een eigen nummer. De tekst moet ze zelf schrijven, Thomas Berge regelt de rest. Dat is natuurlijk prachtig nieuws voor Rowena want zij ambieert nog altijd een muziekcarri√®re na Utopia. Dit is wederom een unieke kans waarmee zij zich kan bewijzen aan de buitenwereld.  Thomas Berge is zelf ook ambassadeur voor Free a girl en zal waarschijnlijk mee zingen op het nummer. Niet geheel toevallig heeft Thomas Berge onlangs ook een publishing deal gesloten met BMG Talpa Music.

Direct na het evenement drukt Rowena enthousiast op de toeter. De groep komt bij elkaar en ze vertelt wat er aan de hand is. Ze zegt onwijs dankbaar en blij te zijn.

Later zitten veel bewoners nog rondom het kampvuur Sommigen met wat drank op. En een enkeling met meer dan een beetje drank op. Zoals Ruud die een bord eten in zijn gezicht uitsmeert. Of trots vertelt dat hij nieuw bouwhout op het kampvuur gooide in jaar 1 van Utopia. Ook lijkt Ruud Rowena het bed in proberen te praten, waar Jessie en Billy bij zitten. Rowena zegt netjes te zijn, wat ze niet altijd is geweest. Ze houdt veel afstand van Ruud en gaat niet in op zijn avances. Ze bedankt hem nog voor zijn geduld waarop Ruud zei geen keus te hebben. Morgen gaat ze een brief schrijven naar haar ouders. Ruud nodigt haar nog uit om bij hem te blijven slapen, maar dit doet ze ook niet. 

Om kwart voor drie zijn Jacco en Rianne nog steeds wakker. Zij leggen een paspop in de wc in de hoop dat iemand daar de volgende ochtend van schrikt. Romy heeft volgens mij de deur open gedaan 's ochtends vroeg, maar ik heb het schrikmoment gemist. Pas om half 10 's ochtends gebeurt er weer wat in Utopia. Rowena en Rianne doen samen de koeien. Bas vermaakt zich met de eend bij de glijbaan/waterval van de vijver.

Om 11 uur 's ochtends mogen we naar het oneindige geklaag van Cees luisteren. Tussen de streamlocks door. Hij heeft heel slecht geslapen, eigenlijk pas vanaf half 6 's ochtends. Mede door een mug en lawaai en het laat naar bed gaan van medebewoners. Ook kan Cees niet tegen het geschreeuw van Rowena als ze rapt. Hij snapt niet dat ze door Jacco heen moet schreeuwen bij een mooi nummer. Aan Billy vraagt hij ook wat ze van Rowena denkt als ze op het podium staat. Zij vertelt dat ze buiten Utopia nog wat zanglessen moet gaan nemen. Ook de rommel in de keuken maakt de dag van Cees weer helemaal kapot. Hij heeft het zelf maar weer opgeruimd. Cemal had geen zin om mensen aan te spreken, ook al is hij tegenwoordig hoofd van de keuken.     

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.