Ruud praat 'vandaag of morgen' met Billy. ~ Utopia Gekte

8/05/2016

Ruud praat 'vandaag of morgen' met Billy.

Wat er ook gebeurde in Utopia...

De avond is begonnen en een turbulente middag is tot een einde gekomen. Allereerst werd Ramona om 13:00 uitgezwaaid door haar medebewoners. Zij is dus naar een bruiloft zoals we inmiddels allemaal wel weten. Bij de poort laat Billy weten echt weer met Ruud te willen gaan praten.Maar voordat het zover is leert Billy eerst aan Romy hoe ze een schilderij moet maken. Al doet Billy uiteindelijk alsnog het meeste werk zelf. :-)

Ondertussen is Cees een beetje verdrietig. Vandaag is een emotionele dag voor hem. Het is namelijk 17 jaar geleden dat zijn zus is overleden. Om die reden zal hij ook niet aanwezig zijn bij de herdenking van Face. Hij vind het te ver gaan en is bezig met het verdriet om zijn zus.

Om half 5 's middags keert Ramona weer terug in Utopia. Ze heeft het onwijs naar haar zin gehad en iedereen was aan het huilen. Ook is iedereen onwijs trots op Ramona, ze doet het super goed. Wel vind ze het fijn om weer terug te zijn. Naast Ramona is ook Face weer terug in Utopia. Helaas niet meer in levende lijve. De hele groep komt even naar Bas toe voor een soort van herdenking. Ze vertellen hem hoe goed hij altijd voor de dieren is.

Nu weer door naar Billy en Ruud. Zij gaan namelijk met elkaar praten. Ruud weet inmiddels al dat Billy in gesprek wil gaan. Ruud zelf moest er eigenlijk eerst over nadenken, maar gaat toch wel overstag. Aan Ramona laat hij weten 'vandaag of morgen' met haar te gaan praten. Ook dit verhaaltje lijkt dus weer tot op het bot te worden uitgemolken. (ha-ha-koeiengrapje) Het is inmiddels zeven uur 's avonds en de eerste bewoners kunnen eten. Ramona en Gina gillen het uit van geluk.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.