Ruud: ''Ik maak echt geen misbruik van je''. ~ Utopia Gekte

8/07/2016

Ruud: ''Ik maak echt geen misbruik van je''.

Ruud, Jessie en Billy in gesprek.

Zo gebeurt er bijna een jaar lang niks in Utopia en zo gebeurt er de hele tijd van alles door elkaar. Laten we eerst nog even doorgaan met Ruud, Jessie en Billy. Door een unieke samenloop van omstandigheden staan ze alle drie bij elkaar én met elkaar te praten. Billy was namelijk weer in tranen bij Jessie en Ruud was benieuwd waarom. Billy legt uit hoe zij zich voelt onder deze situatie. En dat ze meent dat Ruud haar zit te 'f*cken' of een spelletje speelt. Ruud ontkent dit. Ook legt hij aan Jessie uit het bad niet te hebben gevuld om samen met Billy in bad te gaan. De bedoeling was dat hij alleen in bad ging. Zo geforceerd kan je een vriendschap niet herstellen.  ''Sommige dingen kan je niet helen'', is de mening van Jessie.

De drie gebroken figuren lopen weer ieder een kant op. Tot Ruud Billy weer naar zich toe roept. ''Maak je niet te druk'', zegt hij troostend. ''Dat doe ik wel, ik vind het niet cool. Ik vind het niet tof. Soms heb ik het gevoel dat je niet oprecht naar mij bent. Dan voel ik mij dom en naïef'', zegt Billy weer huilend. ''Dat hoeft toch niet. Zullen we er morgen even over praten? Er is niks. Maak je vooral niet te druk. Ik maak echt geen misbruik van je, echt niet''.

Het gebroken stelletje besluit om morgen weer samen te praten. Ruud is moe, wil naar bed, is kapot en draagt een trainingspak. Billy begrijpt het. We zijn zo terug met een nieuw bericht. Tegelijkertijd hebben Gina en Ramona namelijk knallende ruzie gehad met veel geschreeuw.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.