Ruud en Billy roddelen over Jessie. ~ Utopia Gekte

8/07/2016

Ruud en Billy roddelen over Jessie.

Uit op status?

De middag suddert voort als een uitgekookt eitje waar niks meer uit te halen valt. Het is een dooie bedoening in het beloofde land. Wat een druk bezocht evenement had moeten zijn is een kleinschalige bijeenkomst geworden zonder stralend zonnetje. Er zijn wat motoren te vinden, er zijn wat motorliefhebbers te vinden en daar is alles wel weer mee gezegd. Helaas voor Gert-Jan en het goede doel kan ik het geen denderend succes noemen. Verschillende Utopia bewoners hebben ook al opgemerkt dat het drukker had moeten zijn. Rowena ziet het zelfs niet zitten om te gaan rappen voor zo'n klein publiek.

De rondleiding van Cees is wel een gigantisch succes. Een groot deel van de bezoekers wandelt gezellig mee om zijn uitleg over alle ins en outs van Utopia te horen. Gert-Jan benadrukt wel dat Cees een beetje tempo moet maken. Hij gaat zo namelijk beginnen met de veiling. Enfin, het evenement loopt verder zoals het hoort te lopen. Alleen de opkomst valt dus tegen. En het weer.

Gebeuren er ook nog spannende dingen? Ik hoorde het U denken. ;-) Nou, ik heb sappig nieuws wat zo de Telegraaf in had kunnen gaan! Billy en Ruud hebben namelijk geroddeld over Jessie! O jee. En vannacht hebben Jessie en Billy nog knus onder de dekens liggen lachen en zoenen? Ja, dat klopt! Toch heeft Billy zo haar twijfels over de bedoelingen van Jessie. Bezoekers zouden haar verteld hebben dat Jessie alleen bij haar is om zijn imago. ''Ja, die gozer heeft grootheidswaanzin'', is de reactie van Ruud. Er volgt een lange streamlock waardoor we het gesprekje niet meer kunnen volgen. Na enkele minuten koeien in de stal kijken staat Billy weer in de keuken. Daar bakt ze de ene na de andere pannenkoek voor de hongerige gasten. Ook Le Luifel doet het wel goed. Alleen Cemal heeft zijn dag niet vandaag. Hij vergeet steeds bestellingen en zelfs met een briefje maakt hij nog fouten. Waar zou hij zitten met zijn gedachten?

Een tijdje later praten Ruud en Billy weer heeeeeel kort over Jessie. Ruud merkt op dat Jessie vooral goed is in orders uitdelen en de baas spelen. Billy ontkent dit niet en zegt er op te gaan letten. ''Die jongen is zo bezig met status'', moppert Ruud later door bij Rowena. Ik weet nog niet waar dit verhaallijntje naar toe gaat, maar het is een stuk spannender dan het evenement! Oh ja, en er is een hoogzwangere mevrouw die haar kind Utopia gaat noemen. Echt waar.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.