Ruud begint Jessie uit te schelden en te beledigen. ~ Utopia Gekte

8/24/2016

Ruud begint Jessie uit te schelden en te beledigen.

Een nieuwe food-gate?

''Ik ben woest'', horen we Ruud uit het niets roepen richting Jessie. Hij heeft namelijk alleen nog maar 'normaal' eten want zijn eigen geld is op. Wat Jessie betreft is hij niet anders dan de rest, dus een voorkeursbehandeling kan hij vergeten. Ruud is om die reden erg kwaad en begint Jessie te beledigen. ''Gozer je kan niet eens de administratie doen wat wel? Je probeert toch iets uit te stralen? Jij verkoopt een shirtje en dat verkoop je. Knap hoor'', roept Ruud sarcastisch met een applausje er bij. ''Doe dat zelf dan ook. Dat lukt je niet. Zolang je het zelf niet doet kan je het niet'', is het weerwoord van Ruud. Hij noemt Jessie vervolgens weer een prutser en een kneus. ''Je kan het gewoon niet uitstaan dat je geen president meer bent'', roept Ruud. En daarmee is de korte ruzie alweer tot een einde gekomen.

Terwijl Ruud driftig een eitje bakt loopt Jessie richting Billy. Hij vertelt kort wat er aan de hand is en loopt naar buiten om te gaan roken.

Er volgt een lange streamlock waardoor we geen beelden meer kunnen zien. Behalve van de kipjes dan en zelfs een pauw links onder in het beeld. Het centraal is alweer verplaatst naar 10:30. Of ze dan wel echt centraal gaan is nog de vraag. Na de streamlock praten Victoria en Gina kort over de ruzie. Ze staan zichzelf samen op te maken op de vide. ''Als het zo makkelijk is om zelf geld te verdienen, doe het dan ook'', vertelt Victoria.
2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.