Rowena wil voorkomen dat Rianne op Romy stemt. ~ Utopia Gekte

8/05/2016

Rowena wil voorkomen dat Rianne op Romy stemt.

Draai in de vlaai.

Na het avondeten besluiten veel bewoners om richting het weiland te lopen. Het is namelijk tijd voor een nieuwe 'Draai in de vlaai'. Cemal neemt plaatst op de mechanische stier en moet zo lang mogelijk blijven zitten. Om de zoveel seconden gaat het apparaat een tandje sneller draaien en bewegen. En voor de lol ligt er nog een flinke vlaai bij op het luchtkussen. Na 45 seconden kan Cemal het niet langer volhouden en valt hij.... Niet in de vlaai. Bij Jessie is het een ander verhaal. Hij valt wel vol in de vlaai met zijn kekke #TeamJessie t-shirt. Goede reclame, dat dan weer wel. De verkoop stagneert een beetje dus een publiciteitsstunt kan geen kwaad.

Allemaal leuk en aardig dat leuke gedoe, maar ik ben toe aan iets meer pit. Een gesprek tussen Ruud en Billy hebben we helaas nog niet gezien. Dan moeten we het maar doen met een gesprek tussen Rianne en Rowena. Over de stemming. Nou, vooruit dan maar... Rowena heeft gehoord dat Rianne stemmen gaat geven aan Romy. Paniek, paniek, paniek. Dat willen we niet hebben natuurlijk. Rianne legt uit dat ze inderdaad overwoog om stemmen te geven aan Romy. Ze toonde namelijk veel interesse in haar, maar die interesse is niet wederzijds. Ze noemt het eenrichtingsverkeer. ''Ondanks dat ik de nieuwe ben vind ik dat je ook naar mij toe moet stappen. Ik ben heel eerlijk dat ik dan oprecht naar je toe kom. Omdat ik vind dat je nog een kans verdient om daar aan te werken'', vertelt Rianne. Ze was nooit van plan geweest om vol op Romy te gaan stemmen. Volgens Rowena moet ze die ene stem die ze wel aan Romy wil gaan geven laten varen. Dat zou totaal geen indruk maken. ''Ik heb zelf altijd vol gestemd'', legt Rowena uit. Ze is overduidelijk Rianne op andere gedachte aan het brengen. Maar waar moet Rianne dan wel op stemmen van Rowena? ''Uit hoeveel mensen twijfel je'', vraagt Rowena. ''Het is een beetje een mengelmoesje. Ik kan niet zo zeggen om hoeveel personen dat gaat, dat heb ik nog niet helder''.

Hmm... Daar kan Rowena niet zoveel mee. Ze moet meer weten en adviseert Rianne de lijst eens af te werken. Helaas, geen uitsluitsel. Rianne stelt een tegenvraag: ''Denk je dat ik stemmen ga krijgen''? Daar wil Rowena geen uitspraken over doen. Ze weet niks en zegt niks. Maar ze heeft de naam Rianne weleens voorbij horen komen. Duidelijk verhaal. Spannend. Niet dus. Gelukkig komt Ruud meer spanning brengen. Hij vertelt meteen open en bloot dat Rianne drie stemmen kan verwachten van hem. ''Volle bak. Sorry''. Heerlijk, zo'n ophelderende opmerking zonder langdradig er omheen te draaien. Of wacht, Ruud trekt zijn keutel weer in. ''Het kan maar zo zijn dat het weer verandert''.

Rianne vist naar duidelijkheid alleen krijgt ze niks te horen. Zowel Ruud als Rowena kunnen of willen niet zeggen waarom ze stemmen kan krijgen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.