Romy noemt Cees een 'teringlijer'. ~ Utopia Gekte

8/14/2016

Romy noemt Cees een 'teringlijer'.

Bewoners nemen afscheid van Gert-Jan.

Rond half 8 staat er weer een uur lang muziek aan in Utopia. Het is het zogenaamde afscheidsfeest voor de drie genomineerden. Maar het is eigenlijk overduidelijk dat het een afscheidsfeest van/voor Gert-Jan is. Hij gaat morgen weer terug naar zijn Utopia buiten de poorten. Met zijn kinderen die hij zo erg mist. De bewoners zelf maken er eigenlijk ook geen geheim meer van. Het zou dus heel bizar zijn als Gert-Jan morgen niet vertrekt. Hij staat volop in de aandacht en heeft ook al zijn activiteiten al overgedragen. Dominique neemt Utopia Inside helemaal over. Zij was altijd al de 'sidekick' of mede-host van Gert-Jan. En Cemal neemt de carwash over. Dominique is zelfs al een beetje emotioneel wanneer zij met Gert-Jan danst en weet dat het afscheid nadert...

En Cees dan... Die ouwe Ceesie... Of eigenlijk jonge Ceesie in dit geval. Hij trekt zijn stoerste outfit aan en zet een gangster pet op zijn hoofd. Met een bepaald stereotype loopje mengt hij zich tussen de dansers die buiten staan. Het feestje vind namelijk buiten plaats in de open lucht met Bas achter de draaitafels. Gangster Cees laat zijn heupjes schudden en steekt zijn middelvingers gedurende lange tijd in de lucht. Cees heeft deze avond duidelijk even 'schijt aan de overheid' en laat zijn jonge innerlijke zelf naar voren komen. Zijn medebewoners kunnen er hartelijk om lachen.

Is er nog meer sensatie te beleven daar? Ja zeker. Er gebeurt zelfs van alles tussen de vele streamlocks door. We krijgen er dus weer eens weinig van mee. Behalve een opmerkelijke actie van Jacco. Hij maakt JP even belachelijk door zijn binnenkomst na te doen als een 'idioot'. JP rende enthousiast Utopia binnen met zijn armen in de lucht. En Jacco vind dat blijkbaar hilarisch om na te doen. Nu maar hopen dat Jacco geen valse relnicht blijkt te zijn... Dan krijgt JP toch nog gelijk, met dat de Utopianen de verkeerde keuze hebben gemaakt.

Enfin, door met waar de titel over gaat. Het is ongeveer kwart over negen en Romy ontploft. Eerder had ze nog een enorme huilbui, maar nu is het vooral woede. Ze zegt helemaal gek te worden van die 'teringlijer'. Daarmee bedoeld ze Cees die blijkbaar weer iets fout heeft gedaan. Ze is pislink en blijft schreeuwen dat ze Cees haat, dat hij het er expres om doet, dat hij een 'teringlijer' is en ga zo maar door. Meerdere mensen volgen Romy naar de poort om haar tot rust te laten komen. Cees zou haar bewust opfokken voor de kijkcijfers. Nu vraag je jezelf vast af wat Cees verkeerd heeft gedaan. Nou... Hij vroeg of Romy ook wat handdoeken mee wilde nemen... Maar ze had alleen haar eigen was gepakt. Later stuurde hij haar ook nog weg bij de computer en vroeg hij nogmaals of ze de handdoeken op wil halen.

Na half tien is Romy nog steeds enorm aan het huilen. Ramona loopt naar haar toe om haar te troosten en aan te horen. Het word Romy allemaal teveel vandaag, ze is gebroken. ''Vies vuil mannetje, ik zweer het''.

Terwijl Romy een emotioneel wrak is zit Cees op zijn gemakje achter de computer. Hij is bezig met het uitzoeken van foto's.

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.