Romy is 'opgefokt' om 'al het gezeik'. ~ Utopia Gekte

8/06/2016

Romy is 'opgefokt' om 'al het gezeik'.

Een gast in de loods.

De droom van een bekende gast van het eerste uur komt uit. Hij slaapt deze nacht in de loods. In de groene kamer om precies te zijn. En daar is niet iedereen content mee... Iedereen praat met iedereen. Wie heeft dit toegestaan en waarom is dat goedgekeurd en ga zo maar door. De mannen vooral rationeel met elkaar in gesprek. Maar op de vide bij de vrouwen gaat het er nogal emotioneel aan toe. Romy lag buiten bij Cemal onder de dekens bij de hippie lounge in het weiland. Ze kan het echter niet laten om even te checken in de loods hoe het met de dames gaat. Cemal blijft dus alleen achter onder de sterren...

Er is wat commentaar op Romy, maar niks ernstigs. Gina vraagt zich af waarom ze niet bij Cemal is, die keihard zijn best heeft gedaan om het gezellig te maken voor Romy. Zelfs de kaarsjes zijn aangestoken. En hij (de gast, Daan) die ligt ook gewoon al lekker te slapen. Toch worden alle prikkels haar teveel. Ze besluit om weer weg te gaan, maar wil toch nog even controleren of alles okey is tussen haar en de andere dames. Die andere dames hebben geen idee waar ze het over heeft. Alles was toch al goed? ''Het probleem is allang opgelost, je bent heel onduidelijk lieffie. Hij slaapt nu, Karin slaapt daar straks, jullie gaan slapen, er is niks meer aan de hand''.

''Er is dus niks meer aan de hand? Okey dat wilde ik weten. Ik weet niet wat er allemaal aan de hand is, ik ben helemaal opgefokt de hele tijd. Dat komt door al dat gezeik hier'', snikt Romy uit het niets. Er gebeuren teveel dingen voor haar en dat trekt ze nu even niet. Gelukkig schrikken de dames op de vide een beetje en krijgt ze extra veel troost en knuffels. Ze houden allemaal van Romy en er is helemaal niks aan de hand. Alle dames bieden hun excuses aan bij elkaar en er is weer een en al liefde.

Met een gerust hart kan Romy weer terug naar Cemal. De tranen zijn opgedroogd en Romy voelt zich stukken beter. Eenmaal bij Cemal legt ze kort de situatie nog even uit. En hoe fijn het was dat de dames haar zo goed opvingen. Cemal en Romy kunnen eindelijk knuffelen onder de sterren en genieten van hun nacht.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.