Romy: ''Ik ben daar nu f*cking boos om!'' (Video) ~ Utopia Gekte

8/14/2016

Romy: ''Ik ben daar nu f*cking boos om!'' (Video)

Romy schrok van harde stem.

Er zijn weer wat verhuizingen gaande onderling met de slaapplekken. Wie waar komt te liggen is nog niet helemaal duidelijk. Een aantal bewoners zaten er over te praten op de banken in de woonkamer. Blijkbaar is er een korte ruzie geweest waar Romy flink van is geschrokken. Huilend loopt ze naar buiten. Ramona en Victoria lopen achter haar aan. In de onderstaande video is de ruzie wel terug te kijken.

''Doe gewoon je ding. Ik ben gewoon zo boos nu. Waar slaat dit op? Ik zit godverdomme op de bank en maak een grapje! Het slaat helemaal nergens op. Het gaat nergens over! Ja, sorry hoor. Wat zei ik dan?! Wat zei ik verkeerd?!'', vraagt Romy zich woedend en verdrietig af. ''Het grapje kwam bij hun niet over zoals jij het bedoelde. Het is gewoon miscommunicatie'', legt Ramona uit. Rowena en Victoria zouden hun stem hebben verheft tegen Romy. Ramona zegt later nog wel met Rowena te gaan praten. ''Ja maar moeten ze zo gaan schreeuwen dan'', vraagt Romy zich nogmaals snikkend af.

Romy: ''Ik vind het gewoon lelijk. Dat ze met zijn tweeën gaan schreeuwen tegen mij! Ik heb helemaal niks verkeerd gedaan! Ik ben daar nu f*cking boos om. Het slaat nergens op. Iedereen maakt weleens een grapje en dan gaan jullie tegen mij lopen schreeuwen. Doe even normaal. Het sloeg nergens op. Row zat tegen mij te schreeuwen, jij zat tegen mij te schreeuwen''.

Victoria zegt dat Romy zich hysterisch druk maakt om niks. Ze biedt haar excuses aan als het voelt als een aanval. ''Schatje, je maakt je druk om niks. Luister, ik zal het je uitleggen waarom het heftig klinkt. Dat komt omdat jij al met een toon sprak die zo over komt. Er is niets aan de hand scheet. Al vier weken geleden heeft Ramona al aangegeven dat ze boven wil slapen. En ze wil jou geen verdriet doen omdat jij daar ook graag ligt. Jij maakt dan een grapje dat jij nog even wil wennen. En ik vatte dat misschien serieus op. Het is helemaal niet zo dat we je niet aardig vinden of raar tegen je doen. Ik vind het heel vervelend dat je je zo voelt. Dat hoeft helemaal niet''.

Romy huilt uit op de schouder van Victoria. Zij zegt niet meer haar stem te gaan verheffen. ''Ik wist niet dat je er zo van zou schrikken''. Nadat de tranen van Romy weer weg zijn roken de dames gezamenlijk een sigaret. Romy blijft een beetje emotioneel en heeft een soort hik/snik van het huilen. ''Het gaat niet weg'', moppert ze.  
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.