Rianne wordt door het slijk gehaald door iedereen. ~ Utopia Gekte

8/25/2016

Rianne wordt door het slijk gehaald door iedereen.

Cees ook al woest.

Jessie, Jacco, Billy, Karin, Romy en nog wat andere bewoners. Een heel groepje was gisteravond weer eens negatief aan het ventileren over Rianne, een van de meest hard werkende bewoners in Utopia. Ze kan niks goed doen in zowat iedereen hun ogen. Waar dit nu weer vandaan komt? Rianne wilde gisteravond een gesprekje voeren met Romy. Ze zijn namelijk elkaars tegenpolen, maar dat betekent voor Rianne niet dat ze niks van elkaar kunnen leren. Romy stemde in met een gesprekje, maar de hele avond is ze daardoor chagrijnig en gepikeerd. Rianne zou de leuke en gezellige avond met Cemal hebben verwoest. Dit alles komt zoals altijd weer voort uit jaloezie. Eerder op de avond zat Rianne namelijk gezellig buiten met Cemal. Hij liet blij en trots zijn post en toegestuurde foto's zien aan haar. Romy keek toe vanaf een afstandje en de stoom kwam letterlijk uit haar oren.

Vele uren later moppert Romy nog altijd door over Rianne. Nu met Cemal in bed. Ze zegt dat Rianne haar hele avond heeft verpest. Dit terwijl ze alleen een heel kort gesprekje hebben gehad. En Romy er zelf voor heeft gekozen om daarna nog uren negatieve woorden over Rianne te spuien. Rianne heeft nota bene nog wel toenadering gezocht voor de zoveelste keer. Tevergeefs...

Buiten Romy om heeft ook Cees een zware moeilijke avond en nacht gehad. Probleem 1: Bas heeft 1 pakje shag besteld, maar 2 pakjes shag van de boodschappen gekocht. Daardoor zit Cees nu zonder shag en hij wilde Bas bijna wakker maken. Probleem 2: Cees vind het een schande hoe de jonge generatie in Utopia met klachten van klanten, bezoekers en kijkers om gaan. Samen met Victoria zit hij achter de computers. Volgens Victoria wordt er zeker wel wat aan gedaan. Al staat er wel een boeking voor 2 september in de B&B al de hele dag open zonder te bevestigen.... Probleem 3: Billy jat midden in de nacht een aansteker van Cees uit zijn kast. Ze wilde roken en dat gaat lastig zonder vuur... Uiteindelijk krijgt Cees een knuffel van Billy en kan hij weer rustig ademhalen. Hij kan om half 2 's nachts zelfs nog een beetje lachen met Billy. Eind goed al goed. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.