Rianne huilt vanwege gemis 'geheime' liefde? ~ Utopia Gekte

8/18/2016

Rianne huilt vanwege gemis 'geheime' liefde?

Familiebezoek voor Rianne.

Deze middag heeft Rianne haar familiebezoek mogen ontvangen aan de poort. Haar vader, moeder, een nicht en twee vriendinnen komen haar bezoeken. Ze hebben elkaar vanzelfsprekend erg gemist en Rianne gaat helemaal uit haar dak. Ze weet het niet veel later ook niet meer droog te houden, al zijn het nu nog wel tranen van geluk en gemis. Ze vertelt ook hoe moeilijk ze het soms heeft in Utopia. Maar eerst is het toch echt tijd voor andere dingen. Cadeaus, taart en gezelligheid!

Een paar uur later komt er toch weer een emotioneel moment. Rianne vraagt zichzelf af hoe ze buiten over komt. Ze is bang dat ze als eigenwijs wordt gezien. Haar bezoek ontkent dat, ze komt niet eigenwijs over. Wel adviseren ze haar om met beide benen in Utopia te gaan staan. En niet met het ene been buiten Utopia en het andere been binnen. Ze hebben soms zelfs de neiging om Rianne een schop onder de kont te geven.

Dan begint Rianne over een mysterieuze dame. Ze mist haar heel erg en is trots op zichzelf omdat ze haar naam nog niet heeft genoemd. Er schijnt een moment te zijn geweest op Ginas verjaardag dat ze de naam wel heeft genoemd, maar dat heeft niemand gehoord. De familie van Rianne vind dit de omgeving om van haar los te komen. Ze zouden het jammer vinden als Rianne Utopia verlaat wanneer zij er een keer om gaat vragen. Ze hebben daarvoor een soort noodsignaal afgesproken, dan stuurt ze namelijk een veertje.  Ook zou Rianne elke dag iets bij haar dragen van deze speciale dame. Iemand adviseert om het gewoon op het nachtkastje te gaan leggen omdat ze altijd al in haar hart zit.

Wanneer Rianne weer afscheid moet nemen van haar bezoek komt er nog een groepsfoto. Althans, een aantal bewoners maken geen aanstalten voor een foto nadat ze zelfs op de sirene heeft gedrukt. Ramona ontploft bijvoorbeeld zowat omdat Jessie nog één minuut op de plotter moet. Dat is te lang voor haar om te wachten. Woest loopt ze naar Bas toe voor een shaggie. Uiteindelijk verschijnt bijna iedereen en kan de foto genomen worden. Na het afscheid troost Victoria een emotionele Rianne. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.