Ramona stort in tijdens openhartig gesprek. ~ Utopia Gekte

8/22/2016

Ramona stort in tijdens openhartig gesprek.

Tranen vallen.

Gisteravond/nacht heeft Ramona het erg zwaar gehad. Bewoners geven opbouwende kritiek en dat zorgt er voor dat ze uiteindelijk instort. (Zie video) Jessie wees haar op vele beloftes zoals het geven van workshops, die hij nog nooit gezien heeft. Ramona komt alleen maar met smoesjes aan zoals 'is het daar de tijd wel voor'? Ze verwijt de huidige groep niet voor haar open te staan, wat de vorige groep wel altijd deed. Er komt altijd wel iets tussen waardoor Ramona niet kan laten zien wat ze in haar mars heeft. Het lijkt alsof alles als een aanval binnen komt bij Ramona waardoor de toon van het gesprek ook steeds sneller venijnig wordt. Jessie vind het goed dat ze dit allemaal uitspreekt. Voor hem is dit allemaal nieuws. Jessie begrijpt nu beter waarom dit soort plannen van Ramona niet door zijn gegaan. ''Ik voel gewoon niet de openheid om te zeggen zo van, jongens kom, we gaan een theaterworkshop doen''.

Er zit Ramona veel dwars en de druk begint haar teveel te worden tijdens het gesprek. Ze mist thuis heel erg en ze is ontzettend moe. Haar moeder heeft het ook ontzettend zwaar. ''Ik ben te moe'', zegt ze huilend. Karin, Benjamin, Jacco en Jessie zijn erg lief voor haar. Ze is gebroken. ''Er speelt thuis zo veel. Het is veel te veel. Ik ben zo moe'', huilt ze verder. Helaas kan ik er verder niet over schrijven, maar alles is te zien in de onderstaande video. Het is nu 6 uur 's ochtends en ik ben er vandoor...

Nog wat andere video's van gisteren zijn er ook. Zoals die van het gekibbel tussen Bas en Dominique over de vieze caravan. Dominique besloot bijna niet meer in de caravan te slapen vanwege al het ongedierte. Of een openhartige Rowena die zich blootgeeft bij ondernemer Jessie en vervolgens huilt. Rowena is haar hele leven gekleineerd en gezegd dat ze niets waard is. Daarom heeft ze soms moeite met bepaalde opmerkingen van Jessie, terwijl ze zoveel om hem geeft.

Goedemorgen en maak er een fijne dag van. Dag 965 van het Utopia avontuur gaat zo weer van start. :)1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.