Ramona is weer flink afgevallen. ~ Utopia Gekte

8/18/2016

Ramona is weer flink afgevallen.

Billy spuit de caravan.

Een nieuwe dag is eindelijk weer begonnen. Jessie en Billy zijn al vroeg wakker. Ook Ruud zien we in beweging. Hij doet namelijk een plasje in de bosjes naast zijn huisje. Naast de bewoners zien we ook een ander bekend gezicht. Arjuna is er namelijk weer om te gaan sporten met Ramona. Ze blijkt weer te zijn afgevallen en weegt nu minder dan 115 kilo. Ze is daarmee weer 3,3 kilo lichter geworden, een knappe prestatie. Het gaat dus hartstikke goed ondanks de zorgen die ze weleens heeft. En nu mag ze weer lekker zweten in de gym met Arjuna. Rowena zien we ook mee sporten.

De andere bewoners gaan het vermoedelijk rustig aan doen vandaag. De zon laat zichzelf weer volop zien. Ook is Rianne jarig die later vandaag bezoek krijgt. En vanavond is er nog de Live in de loods met Thomas Berge.

In de woonkamer loopt Billy op Ruud af. Zij is van plan om vandaag de buitenkant van de caravan te spuiten. Ze gaat het liefst haar eigen gang anders doet ze het niet. Toch vraagt ze of hij iets in gedachten heeft. ''Maar het was eigenlijk een mededeling, geen vraag. Ik bepaal wat het gaat worden anders doe ik het niet'', zegt ze. Ruud vind het allemaal prima. ''Doe je ding'', zegt hij.

Voordat Billy aan de slag gaat maakt ze eerst nog een ontbijt. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor Jessie. Ruud haalt ondertussen ei uit de mond van Billy om het vervolgens zelf op te smikkelen. Benjamin zien we ook in de keuken staan om wat te gaan eten. Op de andere stream is Arjuna nog lekker aan het sporten met Ramona en Rowena. Ze zijn nu in het weiland bezig in plaats van in de gym. De dag gaat verder dus rustig van start. Er is nog weinig aan de hand in het paradijs op Aarde. Billy en Benjamin vinden het geweldig dat Ramona zoveel is afgevallen. ''Ik vind het echt knap. Weet je hoe moeilijk het is om kilo's te verliezen? De eerste kilo's gaan echt hard en daarna is het zoveel zwaarder. Dus 3 kilo is echt veel, echt knap van haar'', vertelt Billy.

Wanneer Billy Ramona even later ziet complimenteert ze haar uitgebreid. Ramona is helemaal in haar nopjes en is terecht trots op zichzelf.    
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.