Ramona duikt woest haar bed weer in. ~ Utopia Gekte

8/03/2016

Ramona duikt woest haar bed weer in.

Dominique gaat andere mensen helpen.

Goedemorgen en welkom terug. Jessie is de vroege vogel van de 946e dag van Utopia. Rond half 8 's ochtends zit hij al te computeren om niet veel later de gym in te duiken. Daar werkt hij zich weer in het zweet onder het genot van harde muziek. Iemand anders haalt rond half 9 de post op. Vandaag zijn Rowena en Ramona de twee gelukkigen die bericht krijgen van het thuisfront.

Rowena heeft een super lieve brief van Barry dus zij is dolgelukkig. Bij Ramona hield het geluk echter snel op. Ze heeft maar een enkele brief mogen ontvangen en is 'f*cking boos'. Ze wil met niemand praten en duikt gewoon haar bed weer in.

Ook tussen Bas en Dominique botert het niet zo goed. Althans, Bas doet zijn best alleen Dominique niet echt. Ze toont totaal geen interesse in Bas of zijn gevoel. Hij heeft deze ochtend nog een filmpje ontvangen van Face en Duck die bij elkaar zijn. Maar ook tijdens het roken vraagt ze nergens naar. Later praat Dominique met Benjamin in de badkamer. Rianne wil Do een knuffel geven om haar te steunen, maar Dominique wijst dit keihard af. Ze is even in gesprek... Sinds vandaag heeft Dominique een nieuwe ingeving: Ze wil graag andere mensen gaan helpen. Nou.. Ik zou zeggen begin bij jezelf en degene die momenteel het dichtst bij je staat. Daarna zien we wel weer verder. :-)

Om half twaalf horen we Dominique heel kort met Victoria praten bij het rokersbankje. Ze is naar eigen zeggen al de hele week aan het vallen en opstaan. Dat vind ze erg vermoeiend. Na de sigaret duikt ze weer achter de computer met de koptelefoon op. Bas zit voor de andere computer. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.