Ramona bijna klaar voor tijdelijk vertrek Utopia. ~ Utopia Gekte

8/05/2016

Ramona bijna klaar voor tijdelijk vertrek Utopia.

Bas wil gezogen worden?

Jessie was druk in de weer met het ophangen van een beamer. Hij wilde als steun aan Bas een soort herdenkingsdienst organiseren. Dit vanwege het laten inslapen van Face. Tussendoor besluit Jessie om naar Bas toe te lopen. Want ziet Bas het wel zitten, zo'n ceremonie? Nou, het antwoord is dus nee. ''Dat is te persoonlijk'', is de mening van Bas. Dan komt het allemaal te dichtbij. Jessie respecteert zijn keus en blaast de boel af. Hij licht Gert-Jan meteen in over de situatie die er ook begrip voor heeft.

Bas loopt de keuken in waar ook Dominique aan haar ontbijtje zit. Hij gooit een been over Dominique heen waardoor haar hoofd tegen zijn kruis aan ligt. Met beide handen pakt hij haar hoofd vast. Hij begint haar hoofd snel heen en weer te gooien waardoor het net lijkt alsof ze hem een pleziertje doet. ''Dit kun je niet maken'', zegt Dominique. Al moet ze er wel een beetje om lachen.

Later gaan ze samen op het rokersbankje zitten. Daar zitten ze weer voor de gein ruzie met elkaar te maken. In het cordwood huisje gaat het er ook al gezellig aan toe. Daar zit Ramona geduldig op de stoel terwijl Romy haar nagels verzorgt. Ramona gaat straks naar de bruiloft en ziet er al helemaal netjes en fris uit. Ondertussen kan Romy haar ei kwijt over Rianne. ''Rianne gaat op mij stemmen hé. Zat gisteren op de bank en toen kwam ze naar mij toe over persoonlijke doelen. Vroeg ze of ze eerlijk mag zijn. Zegt ze op mij te willen stemmen. Ik deed alsof het mij geen reet boeit, want het boeit me ook niet. Ze zei dat ik een muurtje om mij heen heb maar ik ben gewoon een open boek. Ik denk dat ze uit mij probeerde te halen dat ik op haar ga stemmen. Ze hoopt op een goed gesprek om elkaar beter te leren kennen. Dat is te geforceerd voor mij, het moet natuurlijk zijn. Ik ga sowieso één op haar stemmen en twee op Gert-Jan'', legt ze uit. Billy komt binnen wandelen en stoort het gesprek. Ze kreeg een briljante ingeving onder de douche: Billy Jeans op de markt brengen. En Romy vraagt op haar beurt meteen om een schilderslesje als Ramona straks weg is. Buiten geeft Ruud weer de fles aan stier Bender.

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.