Potentieel Utopia bewoner Paul! ~ Utopia Gekte

8/06/2016

Potentieel Utopia bewoner Paul!

Man met baard.

Paul is 33 jaar, vrijgezel, woont in Den Bosch en is van Molukse afkomst. Op 17-jarige leeftijd is hij het leger ingegaan, waarin hij vijf jaar heeft gediend. Hij is uitgezonden geweest naar Irak en Afghanistan. Momenteel werkt hij in de bouw. Hij kan alles, van timmeren tot stuken en straten aanleggen.

Naast zijn werk in de bouw, is Paul ook barbier. Het openen van zijn eigen barbershop is een droom die hij in Utopia wil realiseren. Paul denkt hiermee veel geld te kunnen verdienen voor de B.V. Ook wil hij meerdere huisjes op het Utopia-terrein bouwen zodat alle inwoners de mogelijkheid hebben om zichzelf terug te trekken.

Paul is een harde werker en vindt dat er in Utopia veel mensen zijn, die weinig doen “Het is allemaal half werk wat ze daar doen, ze komen binnen, hebben mooie praat, maar ze maken niets af.”

Door zijn militaire achtergrond weet Paul wat aanpakken is en hoe hij leiding moet geven. In Utopia wil hij discipline overbrengen.

Paul omschrijft zichzelf als een lief, enthousiast, hardwerkend persoon die van een discussie houdt. Ook vindt hij het belangrijk om er goed uit te zien.

Utopia is voor Paul geslaagd, wanneer hij zijn barbershop heeft geopend en er voor heeft gezorgd dat er meerdere huisjes op het terrein staan.

Stemmen op Paul kan hier.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.