Potentieel Utopia bewoner Jeroen. ~ Utopia Gekte

8/06/2016

Potentieel Utopia bewoner Jeroen.

Jeroen, Jeroen Paul of JP.

JP (Jeroen Paul) is 33 jaar, single en woont in Waddinxveen. Hij werkt als manager in een casino. Ook werkte hij bij de politie en marechaussee.

Aan zelfverzekerdheid ontbreekt het JP niet, hij heeft een groot ego en geeft dat ook ruiterlijk toe. Hij is niet van plan om de andere Utopianen van zijn kwaliteiten te overtuigen, zij zullen vanzelf inzien dat hij de beste leider is. Hij is er van overtuigd dat hij met zijn karakter en achtergrond orde op zaken kan stellen.

Net zoals bij hem thuis, wil hij Utopia veel meer zelfvoorzienend maken. Alle groenten en fruit van eigen akker, niet alleen knuffelen met de dieren, maar ze ook slachten voor het vlees. En regenwater opvangen en hergebruiken.

Utopia is voor JP geslaagd, wanneer hij Utopia zo zelfvoorzienend mogelijk achterlaat.

Stemmen op JP kan hier.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.