Post voor Utopia bewoners Romy en Cemal. ~ Utopia Gekte

8/24/2016

Post voor Utopia bewoners Romy en Cemal.

Utopia ontwaakt.

Goedemorgen en welkom bij dag 967 van Utopia. Deze ochtend worden Cemal en Romy blij gemaakt met een lading post. Beide bewoners gaan op de bank zitten in de woonkamer. Cemal zelf laat nog niks horen over zijn post. Romy daarentegen laat soms kleine beetjes weten.

''Mijn moeder is zo trots op me'', glundert Romy. ''Ja, dat snap ik. Wat heb je toch een knappe moeder'', reageert Benjamin. Ook vind de moeder van Romy dat Billy soms net een walrus is met dat gehoest van haar. Cemal krijgt een hele dikke knuffel. ''Zeg maar dat het een lieverd is en dat alles goed komt met hem. Love you mom! Love you to the moon and back mammieeeee. Ooohhh mijn moeder'', roept Romy enthousiast.Na de brief van haar moeder gaat ze door met die van haar vader. ''Dankje pap'', zegt ze na het lezen. Ook de broer van Romy heeft geschreven. ''Hij heeft veel geschreven dit keer, ik ben zo blij'', laat ze weten.

Rowena is ondertussen al de hele tijd in paniek. Ze moet namelijk de koeien alleen doen nu Romy post heeft. Uiteindelijk weet ze Rianne voor de klus te strikken en besluit zij om na het centraal te gaan douchen. Rond een uur of 10 gaan de bewoners namelijk al centraal aangezien er veel besproken moet worden. De BV staat er naar horen zeggen behoorlijk slecht voor. Jessie staat momenteel al bij de computers oneindige stapels geld te tellen...

Om kwart over negen moet Cemal huilen tijdens het lezen van een brief van zijn schoonzus. Het is wel mooie post zegt hij, na een knuffel en een kus van Romy. ''Ik laat je even lezen'', zegt ze. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.