Ouders van baby 'Utopia' zijn in Utopia. ~ Utopia Gekte

8/13/2016

Ouders van baby 'Utopia' zijn in Utopia.

Doe maar gewoon, dan doe je al..

De toekomstige ouders van het kindje 'Utopia' zijn momenteel gearriveerd in... Jawel... Utopia! En wat blijkt? Het zijn eigenlijk hele normale gezellige mensen... Ze gaan in de weekenden lekker naar het strand of het bos, samen met de hond en de kids. En ze noemen hun kind toevallig 'Utopia'.

Ze komen even koffieleuten bij Jessie en Gert-Jan. Die twee Utopia bewoners hebben bij het cordwood huisje het terras gezellig ingericht. De gesprekken gaan over wat het stel voor werk doet en welke huisdieren ze hebben. Vader is bijvoorbeeld dakdekker en moeder is denk ik vooral moeder. Ik zie namelijk nog drie kleine kinderen bij het gezelschap zitten. Ook zorgt ze dat het eten meestal al klaar staat als manlief thuis komt van het werk  Er valt geen moment stilte en de sfeer is dus gezellig. Het doel van dit bezoek ontbreekt bij mij echter nog...

Maar hoe denken de ouders nou eigenlijk over alle reacties op social media? Nou, gelukkig hebben ze heel veel positieve reacties gelezen. Natuurlijk was er ook kritiek, maar dat zijn vooral jaloerse mensen volgens de vader. Ook zouden ze het doen om in Utopia te komen, maar dan kunnen ze ook gewoon een kaartje kopen. Ze trekken zich er niet zoveel van aan, maar waren wel verbaasd over hoe snel het nieuws verspreid werd. Als ze het erg vonden waren ze nu niet weer in Utopia dus dat zit wel goed.

Het gezelschap is nog altijd aan het kletsen over koetjes en kalfjes... Er zal straks wel een groepsfoto worden gemaakt. Ook krijgen ze allemaal een merchandisepakketje mee naar huis. Jessie vertelt dat Gert-Jan misschien Utopia moet verlaten. Als dat gebeurt dan is Jessie degene die het wekelijkse contact met deze familie gaat blijven onderhouden.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.