Ouders Rianne hebben huilend voor de televisie gezeten. ~ Utopia Gekte

8/20/2016

Ouders Rianne hebben huilend voor de televisie gezeten.

Binnen gekomen met gebroken hart.

In het zonnetje zijn Rianne en Billy al een tijd in gesprek. In eerste instantie gaat het nog steeds over fase 2 van de geldstructuur van de BV. Dat komt later allemaal nog wel terug in het volgende centraal. Er is namelijk veel om te doen en er moet nog gestemd worden. Rianne hoopt dat ze niks gaan veranderen aan de huidige afspraken. Ze kan namelijk gewoon zelf geld verdienen en daarmee haar eigen smaak duurdere kleding kopen. Dat is het enige wat ze nodig heeft en dat hoopt ze graag zo te houden. Na een tijdje begint Rianne weer over de liefde.

Ze is vlak voordat ze Utopia in ging verliefd geworden op haar beste vriendin. Dit heeft zij ook kenbaar gemaakt en toch is zij Utopia in gegaan. Dit tot groot verdriet van beide vrouwen. Maar ze moeten ieder tijd voor zichzelf hebben. De dame waar Rianne het over heeft zou zelf ook in een 'eigen traject' zitten. En Rianne is nu in Utopia voor zichzelf. ''Ik ben in Utopia binnen gekomen met een soort van gebroken hart'', legt Rianne uit. Haar liefde schijnt te hebben geschreeuwd/gesmeekt om niet te gaan. Het is echte liefde, maar niet het juiste moment voor een relatie. 

Rianne haar ouders hebben huilend voor de televisie gezeten. Dit komt omdat Rianne zoveel werkt, dat is haar vlucht gedrag. Daardoor heeft ze eerder al een burn-out gekregen. Beide dames geven elkaar een knuffel. Billy vind dat Rianne het echt goed doet en hoopt dat ze dit vol blijft houden. Rianne wil dat zelf ook heel graag.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.