Nieuwe eend voor Duck en Bas gebracht. ~ Utopia Gekte

8/10/2016

Nieuwe eend voor Duck en Bas gebracht.

Babyface.

Rond een uurtje of half drie zien we veel schattigheid op de livestreams. Er zijn bezoekers voor Bas en zij hebben niet alleen zichzelf meegenomen. Er is ook een houten kistje in de armen van één van de bezoekers te zien. En daar zitten nieuwe vriendjes bij voor Bas en Duck! Het is een baby eendje die de naam 'Babyface' heeft gekregen van Bas. Het is lang geleden dat we Bas weer zo hebben zien glunderen. Hij is helemaal in zijn nopjes met de nieuwe gezinsuitbreiding! Ook Ruud en Dominique kunnen hun ogen - en handen - niet van Babyface af houden.

Al snel lopen ze naar de vijver waar Babyface kennis mag maken met zijn nieuwe vriendjes. En met de waterval/glijbaan. Ook test Bas uit of Babyface al achter hem aan wil lopen. Dat blijkt het geval te zijn, Babyface waggelt gezellig met Bas mee over het terrein. Hij gaat zelfs al meteen op de buik van Bas zitten/liggen wanneer Bas zelf op de grond gaat liggen. Al met al een geslaagde match, wat wel zo fijn is na al het verdriet de afgelopen tijd. Naast Babyface zijn er ook twee kwaakeendjes gebracht. Zij heten Erik en Gerrit, vernoemd naar de verzorgers van het vogelhospitaal.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.