Mail voor Bas van het Vogelhospitaal. ~ Utopia Gekte

8/02/2016

Mail voor Bas van het Vogelhospitaal.

Dominique in tranen.

'''Hallo Bas, rond 11:00 uur kunnen wij Duck ophalen om mee te nemen naar Face. Zorg jij dat de eend helemaal klaar is voor de reis? Het Vogelhospitaal'', leest Jessie voor. Het gaat dus om een mail van het Vogelhospitaal. Hij brengt de uitgeprinte versie meteen naar Bas die zich afvraagt hoe laat het nu is. Jessie vraagt of hij ergens mee kan helpen, maar dat hoeft niet. Bas gaat de eend zo nog even voeren. Ook vertelt Bas dat de eend dus hoogstwaarschijnlijk gaat worden ingeslapen. ''Allebei'', vraagt Jessie vervolgens. Dit omdat ze niet zonder elkaar zouden kunnen leven. Bas geeft aan dat alleen Face gaat worden ingeslapen.

Bas stopt met het lezen van de post van Dominique en staat meteen op. Hij kijkt natuurlijk bedroefd. Het komt nu allemaal wel erg dichtbij. Vermoedelijk liep hij even naar de zenderkamer want enkele minuten later zit Bas toch weer op de bank naast Dominique. Dat is maar goed ook, want enkele seconden later begint Dominique te huilen. Niet vanwege de brief over de eend, maar vanwege haar eigen post. Bas geeft aan dat ze gelijk heeft. Waar het over gaat blijft voor ons als kijker een raadsel. ''Het is niks vervelends, ik mis ze gewoon'', legt Do uit.

Op de andere stream licht Jessie Cees en Billy in over de eendensituatie. Cees maakt zich al direct druk om de aankomende rekening van het Vogelhospitaal. Wat Billy betreft hoeft hij zich daar geen zorgen over te maken want dat gaat toch betaald worden uit het dierenfonds. Bas veegt ondertussen wat traantjes weg die over de wangen van Dominique rollen. Gelukkig zijn het alleen tranen van gemis en is er verder niks ernstigs aan de hand. De tranen zijn ook snel weer weg wanneer Do naar de wc loopt. ''Gadverdamme dit meen je niet?! Moet je eens kijken hoe vies!''


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.