JP is woest: ''Kut, klote, godverdomme, motherf*ckers jongen echt''. ~ Utopia Gekte

8/14/2016

JP is woest: ''Kut, klote, godverdomme, motherf*ckers jongen echt''.

"Weet je hoe f*cking pissed ik ben''

De groep heeft besloten dat JP Utopia weer moet verlaten. Jacco mag dus blijven in het paradijs. Zodra JP dit nieuws hoort verdwijnt hij direct de slaapkamer in. ''Hij is woest'', merkt Rowena op nadat hij 'kakzooi' zegt. Vriend Jacco loopt achter hem aan en doet een poging hem te knuffelen. ''JP, kom is vriend'', zegt hij. JP heeft daar echter geen behoefte aan op dit moment. Victoria doet haar best om de boosheid een beetje weg te halen. ''Daar koop ik niks voor. Ik denk dat jullie een verkeerde keuze hebben gemaakt, maar daar komen jullie vanzelf achter. Ik heb hier vijf maanden naar toe geleefd. Ik ga naar huis toe en niet langer blijven. Ik voel me nu ook niet meer gewenst. Ik ben van mening dat jullie echt de foute keuze hebben gemaakt. Daar gaan jullie nog achter komen. Zo sta ik er in. Als jullie mij gewoon even met rust laten ja. Dankjewel'', snauwt JP. Er komt een streamlock zoals in de onderstaande video is te zien op de 18e minuut.

Nou, verkeerde keuze of niet... Ik ben blij dat ik nog een poosje naar de ongelooflijk mooie kop van Jacco mag aankijken. ''Kut, klote, godverdomme, motherf*ckers jongen echt'', gaat JP verder na de streamlock. ''Flinke reactie zeg'', reageert Rianne op haar beurt. Driftig gaat JP door met het verzamelen van zijn spullen. Hulp van de groep accepteert hij niet. ''Ik regel het allemaal zelf wel, interesseert me geen ene t*fus'', Buiten staat Jacco ondertussen met wat bewoners bij het rokersbankje. ''Ik denk dat ik een baksteen voor mijn kop krijg zo. [...] Straks valt hij me aan'', mompelt hij. Binnen is JP ondertussen nog steeds niet rustig. Gert-Jan laat weten dat hij in ieder geval een harde werker was en dat dat gezien is. ''Daar koop ik niks voor Gert-Jan. [...] Leuk dat jullie me willen opbeuren, maar daar heb ik niks aan''. Gina vind zijn reactie nogal vervelend. Ze snapt dat het een teleurstelling is, maar er moet er altijd één afvallen. JP antwoord dat hij nu geen rekening gaat houden met andere mensen want hij is daar toch zo weg. ''Als dat de insteek is. Sorry, maar dan weet ik dat we de goede keuze hebben gemaakt'', laat Gina weten. JP gaat verder met vloeken en vind dat ze maar makkelijk praten hebben. Hun zitten daar al en zelf wilde hij daar ook zitten. Rianne zegt dat het gewoon balen is.

Als JP naar buiten loopt vloekt hij rustig verder. Weer binnen bied hij een soort van excuus aan aan Gina. ''Sorry Gien, dat ik zo reageer hoor, maar het is toch klote''. Gina benadrukt dat er altijd eentje af moet vallen in een race. Ze snapt dat hij teleurgesteld is, maar dat is het spel. ''Als ik mezelf vergelijk met de tegenkandidaat dan denk ik ja...'', aldus JP. ''Luitjes bedankt'', roept hij om zich vervolgens met zijn kar naar de poort te haasten. Hij heeft geen behoefte aan een afscheid van de groep. Gina is in shock.

De groep komt ondanks zijn woeste gedrag toch achter hem aan lopen naar de poort. Gert-Jan en Rianne proberen hem rustig te houden, zonder veel succes. Hij heeft geen zin om leuk en aardig te doen en volgens JP hebben ze allemaal makkelijk praten. ''Jullie hebben dit niet meegemaakt''. Rianne vraagt nog maar eens of JP wil dat de groep afscheid neemt. ''Nee'', antwoord hij. Maar Rianne denkt dat het toch goed is om afscheid te nemen van de groep en even zijn emotie opzij te zetten. ''Weet je hoe f*cking pissed ik ben en dan moet ik nu ook nog leuk gaan doen''. Romy benadrukt dat het wel zo netjes is om afscheid te nemen. ''Wij hebben ook vier dagen in jou geïnvesteerd''. Ook Dominique vind het maar een rare manier van met hun omgaan, maar daar denkt JP anders over. ''Als jullie je niet in mij kunnen verplaatsen hoor ik hier misschien ook niet. [...] Bedankt. Succes allemaal hé in Utopia! Doe jullie best. Dankjewel! Doei'', aldus JP.

Als hij naar de achterste poort loopt vraagt Gert-Jan en knuffel. ''Kom als een man binnen en ga als een man naar buiten'', aldus Gert-Jan. ''Wat moet ik zeggen. Ik vind je een beetje...''. Ramona maakt haar zin niet af. JP gaat naar huis, maar dan komt Victoria nog snel aanlopen. ''Ik ga mezelf niet lopen kwellen. Wil je sorry zeggen tegen de groep van mij'', vraagt hij haar. Victoria vind het allemaal logisch. Hij wil heel graag. Dit is de teleurstelling. ''Mag het'', aldus Victoria. Als JP weg is lopen de bewoners weer terug naar de loods. Ramona laat weten dat JP wel een goede scene heeft afgeleverd en iemand anders grapt dat ze nu een kijker minder hebben. Jacco die wel goed nieuws te horen kreeg en definitief in Utopia mag blijven grapt ondertussen verder. ''Ik moet er uit met beveiliging. Als ik er uit kom moet ik onderduiken omdat hij zo woest is''. Cees zag het trouwens al aankomen. ''Wat zei ik in mijn speech. Dat zijn antwoorden gelijk leiden tot instabiliteit''.


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.